Четвер, 25.04.2024, 15:00
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » Архів матеріалів

Як відомо, з першого серпня набрали чинності нові, спрощені правила оформлення субсидій. А з недавнього часу кіровоградські пенсіонери почали знаходити в своїх поштових скриньках листи від Пенсійного фонду зі зразком заяв для отримання субсидій. У пакетах знаходяться бланки та зразки заяв на субсидії, а також зразок та бланк декларації про доходи. Варто зауважити, що у багатьох це викликало масу запитань, люди похилого віку розгублені, адже не знають, як їх правильно заповнювати і чи потрібно це взагалі робити.


– Чула в новинах по телевізору, що тим пенсіонерам, які користуються субсидією, її нарахують за новими правилами автоматично, тому вирішила, що заповнювати бланки ме ... Читати далі »
Переглядів: 1360 | Додав: xtkjdtr | Дата: 02.09.2010

В 7-му турі першості України серед команд першої ліги до Кіровограда на матч проти місцевої команди «Зірка» завітала алчевська «Сталь». На початку зустрічі гості виглядали краще, володіли ігровою та територіальною ініціативою, створили кілька небезпечних моментів у воріт Артема Белошапки, з яких один вдалося їм перетворити у забитий м’яч: після подачі зі штрафного капітан алчевської «Сталі» ударом головою відкрив рахунок в матчі. Господарі в першій половині тайму запам’яталися активністю на фланзі дебютанта команди Максима Сироти, який небезпечними передачами намагався попереду знайти Олександра Кочуру та Ярослава Галенка, котрий ще на 12-ій хвилині замінив травмованого Євгена Атаєва. Але жаль в цих епізодах матчу не вистачало взаєморозуміння Максиму з його новими партнерами по команді.
В середині першого тайму Олег Давидов двічі небезпечно пробивав за меж штрафного майданчику; після одного з ударів голкіпер суперника Сергій Ситало невпевнено відбив перед собою, але, на жаль, Яросл ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: xtkjdtr | Дата: 28.08.2010

Кіровоградська міська громадська організація "Взаємодопомога вільних людей" вітає з Днем Незалежності! Бажаємо щастя, здоров'я, успіхів у справах на благо процвітання України!
Переглядів: 547 | Додав: xtkjdtr | Дата: 24.08.2010

офіційний сайт ФК "Зірка"

В матчі шостого туру першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» на виїзді з рахунком 0:2 поступилася «Кримте ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: xtkjdtr | Дата: 22.08.2010

21 серпня 2010 року

Міські заходи до Дня Незалежності. 23-го серпня о 10 годині 30 хвилин відбудеться урочисте підняття державного прапора біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Також цього дня проходитиме автопробіг "Молодь єднає Україну". 24-го серпня у храмах Кіровограда відслужать молебні за Україну. А о 18-ій годині на центральній площі міста розпочнеться святковий концерт.
Переглядів: 554 | Додав: xtkjdtr | Дата: 22.08.2010

Наталья Семенова, "Украина-Центр" 

Кировоградцы уже начали выбирать будущий состав городского совета – в городе проходит Народный праймериз, инициированный политической партией «Сильная Украина». Впервые в Украине политическая сила Сергея Тигипко дала избирателям возможность самостоятельно определять кандидатуры, которым они доверят представлять интересы территориальной общины в составе депутатского корпуса.

«Мы уважаем жителей города и не хотим, чтобы они, как прежде, выбирали «котов в мешке», – говорит первый заместитель председателя бюро Кировоградской областной организации политической партии «Сильная Украина» Виктор Андреев. – Наших людей мы не прячем за безликими номерами в списках, поскольку в их качественности совершенно уверены. Это молодые, но высокообразованные, с опытом работы в самых различных сферах, люди со свежим взглядом на пути решения актуальных проблем города. Да, ... Читати далі »

Переглядів: 1606 | Додав: xtkjdtr | Дата: 21.08.2010


«Нужно либо поднимать пенсионный возраст, либо уменьшать размер пенсии, чтобы средств Пенсионного фонда хватило на всех пенсионеров», — заявляет нардеп.

Повышение пенсионного возраста — это вынужденный шаг со стороны государства, которое должно учитывать демографическую ситуацию. Об этом заявил народный депутат от Партии регионов Владимир Олийнык.

«Дело в том, что соотношение тех, кто работает, и тех, кто ушел на пенсию, постоянно меняется в пользу последних. И сегодня меньшее количество работающих зарабатывает на жизнь не только себе, но и обязано делать отчисления в ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: xtkjdtr | Дата: 20.08.2010

   У нараді взяли участь перший заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Микола Вєщєв та керівники підприємств, які відповідають за експлуатацію та ремонт ліфтів у багатоповерхівках обласного центру.
Олександр Саінсус зазначив, що питання функціонування ліфтового господарства в обласному центрі та містах обласного підпорядкування дедалі набуває гостроти. – Щодня на «Гарячу лінію» голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна поступають дзвінки від жителів області зі скаргами, що в їх будинках ліфти знаходяться у занедбаному, аварійному стані, або ж взагалі не працюють.   – Хочу зазначити, що голова облдержадміністрації взяв під особистий контроль ситуацію, що склалася у ліфтовому господарстві обласного центру та міст обласного підпорядкування, – наголосив ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.08.2010

Кіровоград.proUA.com / 10.08.2010 16:37


Народний депутат від Партії регіонів, голова комітету Ради з питань соціальної політики і праці Василь Хара упевнений в тому, що не буде виконане зобов'язання України перед Міжнародним валютним фондом про підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років.

Про це він сказав «Українським Новинам».

«Президент (Віктор Янукович) сам особисто категорично проти цього. Він розуміє, що рано чи пізно до цього питання треба повертатися... У нинішніх умовах, при нинішньому рівні життя цього робити не можна, і я переконаний, що ми не виконаємо цей пункт угоди», – сказав він.

Хара відзначив, що відповідного зобов’язання не можна було уникнути при підписанні меморандуму з МВФ, оскільки це була категорична позиція фонду.

«Інша справа, скажімо, під ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: xtkjdtr | Дата: 11.08.2010

По завершенні матчу «Зірка» - «Титан» на післяматчевій прес-конференції наставники обох команд поділилися враження від звітного протистояння.

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Олександр Деріберін:
На початку матчу ми добре грали, але, на жаль, із-за помилок в захисті пропустили гол. Будемо робити висновки. Сьогодні сталося не те, що ми очікували. Під час тренувального збору нинішній склад команд підібрався лише перед початок першості. В період до 1 вересня будемо вносити зміни в склад команди; прийдеться з кимось розставатися. Хотілося більш кращого футболу від вікових гравців. Я вибачаюсь перед вболівальниками за ту безвольну гру, в яку грала моя команда в останні 20 хвилин матчу. Гості здобули заслужену перемогу, з якою я їх вітаю.

Головний тренер армянського «Титану» Микола Федоренко:
Ми добре вивчили гру кірово ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: xtkjdtr | Дата: 08.08.2010

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 67 68 »
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024