П`ятниця, 29.03.2024, 16:35
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2015 » Травень » 16 » «Горілчану королеву» Антоньєву хочуть запроторити до психлікарні і відібрати бізнес
21:55
«Горілчану королеву» Антоньєву хочуть запроторити до психлікарні і відібрати бізнес

"КП"

1967Ганна Антоньєва, яку кіровоградці свого часу охрестили «горілчаною королевою», заявляє, що вчора до її житла увірвалися невідомі і хотіли запроторити її до психіатричної лікарні, аби потім відібрати бізнес.
– Я повернулася до Кіровограда вчора (15 травня), – розповідає Антоньєва.
– Замок в моїй квартирі був зламаний. Я викликала майстра. Поки він ремонтував замок, невідомі особи увійшли до моєї квартири. Спочатку вони просто зайшли, потім намагалися мене примусово вивести з квартири. Пізніше приїхали ще якісь люди в червоному і сказали, що вони медики – хотіли забрати мене до психіатричної лікарні.
Перед цим, як пояснює Антоньєва, був судовий процес. Позивався на неї старший син Юрій, аби визнати матір недієздатною. Але вчора він цей суд програв. 
– Я думаю, він позивався під фізичним тиском бандитів, які його тримають у заручниках, – переконана колишня «горілчана королева». – Я не знаю цих осіб. До цього мені син скаржився, що невідомі люди дзвонять йому, погрожують і призначають зустрічі. Пізніше вони його побили – поламали пальці, попекли тіло сигаретами, пошкодили хребці на спині. Після цього син перестав мені скаржитися.
– Вони намагаються заволодіти моїм майном, яке ще в мене залишилося, – продовжує Антоньєва.
– Їм не вдалося визнати мене недієздатною, тепер хочуть помістити мене, абсолютно здорову людину, в психіатричну лікарню. Таким чином вони намагаються не допустити зростання «Артеміди», розквіту виробничого об’єднання, збільшення робочих місць, зарплат. Фактично було багато розмов про рейдерське захоплення підприємства. Але у мене є документи, які підтверджують, що майно досі належить мені. 
Тим часом адвокат Антоньєвої Сергій Суровицький каже, що його підзахисна вже написала заяву до міліції про загрозу її життю, а він – про перешкоджання адвокатській діяльності.
– Стан моєї клієнтки цілком задовільний, це психічно здорова людина, – коментує адвокат і додає, що коли вони звернулися до міліції, під будівлею на них чатували невідомі люди у кількох машинах.
Зважаючи на ситуацію, Антоньєва боїться за своє життя і життя своїх рідних.
У 2012 році з’явилася інформація про рейдерське захоплення «Артеміди». Тоді невідомі підробили договір про купівлю-продаж корпоративних прав, підробили підпис власниці і стали нібито новими власниками. 
Ганна Антоньєва свого часу була депутатом Верховної ради України, депутатом кримського парламенту. Також була вхожа у найвищі державні кабінети.
Вона створила лікеро-горілчану імперію «Артеміда», де працювало кілька тисяч кіровоградців. Фактично у складні дев’яності – на початку двотисячних років очолюване нею виробниче об’єднання було чи не єдиним, де більш-менш стабільно виплачували заробітну плату у Кіровограді.
Згодом Ганна Антоньєва зникла з публічної площини. Сьогоднішнє її звернення до журналістів можна вважати чи першим за останні десять років.
Переглядів: 383 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024