Четвер, 25.04.2024, 15:51
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Березень » 26 » Ларін пішов в народ: аптеками та супермаркетами. Побачене губернатора не втішило
09:03
Ларін пішов в народ: аптеками та супермаркетами. Побачене губернатора не втішило
КОДА

Обмежений асортимент товарів у відділах, помічених наліпкою "Купуй кіровоградське!", а також невиконання власниками аптек умов Меморандуму, викликало не надто позитивні емоції у голови облдержадміністрації. Тож ті, хто відповідають за ціноконтроль, а також моніторять виконання домовленостей між власниками торгових мереж і обласною владою – отримають на горіхи.
Наприклад, у магазині "Візит", що по вулиці Чорновола, у губернатора вкрай негативну реакцію викликала представлена мінімальна лінійка товарів місцевого виробництва. А от воду, яку випускають в Новомиргороді і чим дуже гордиться Сергій Ларін, заховали на нижній прилавок. Тому, якщо хтось і захоче її придбати – не помітить. Цукру немає давно. На це управмагазином апелювала, що товарами, виготовленими в рідному регіоні, мало хто цікавиться. Мовляв, низький попит, тож дивуватися нема чому - економіка.
Далі голова облдержадміністрації зазирнув до кількох аптек. Одну на вулиці Тимірязєва, іншу по Карла Макса (навпроти міськвиконкому), зайшов до тої, що поряд з готелем "Київ", відвідав аптеку, що знаходиться на Набережній, і насамкінець – соціальну аптеку на площі Богдана Хмельницького. У результаті потішили тільки дві останні: там і ціни відповідали Меморандуму, і сам документ готові були надати на першу ж вимогу. У решті – губернаторові не надто зраділи. Воно і не дивно, бо той цікавився вартістю ліків, заявлених власниками як здешевлені, звертав увагу на куточок споживача… а там, як з'ясувалося, не без гріхів.
Зайшов Сергій Ларін і до супермаркетів. В "АТБ", що знаходиться у приміщенні "Дитячого світу", та "Сільпо" голова облдержадміністрації прискіпливо вивчав асортимент товарів, зокрема, цікавився наявністю соняшникової олії, ковбасних виробів, яєць, круп, молочної продукції, зрозуміло, місцевого виробництва. Цікавили губернатора маркування та ціни на товари. Однак торгові мережі не додали оптимізму. Кіровоградським торгують мало!
Нарешті, побачивши усе на власні очі, керівник регіону розпорядився, аби обласне телебачення підготувало сюжет і продемонструвало на щотижневій планерці відповідним чиновникам реальний стан справ. А, якщо ситуація не виправиться, робитиме відповідні висновки.
… Тим часом, після так званого губернаторського рейду частина центральних аптек Кіровограда тимчасово призупинила роботу, стали на технічну перерву. Певно, злякалися візиту надто допитливого Сергія Ларіна.
Переглядів: 517 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024