П`ятниця, 19.04.2024, 00:05
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Січень » 17 » Люди скаржаться губернатору на борги по зарплатах, погані дороги та закриття єврейської школи
13:38
Люди скаржаться губернатору на борги по зарплатах, погані дороги та закриття єврейської школи
Серед проблемних питань, які надійшли на «Гарячу лінію» протягом останнього часу, багато скарг стосувалися боргів по заробітній платі. Про це під час першої у новому році апаратної наради, яка відбулася в обласній державній адміністрації, розповів голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін.

 

Сергій Миколайович процитував скарги, які надійшли із Кіровограда, Знам’янки та Компаніївки. Так мешканці обласного центра просять посприяти у виплаті заборгованості за серпень-жовтень минулого року, яка склалася на «Шпагатній фабриці». Мешканець Знам’янки скаржиться на адміністрацію підприємства «Шляховик» яка заборгувала (і вже не вперше!) виплату заробітної плати за минулий рік. Така ситуація стається на підприємстві вже кілька років поспіль!

 

Надійшов також анонімний дзвінок із смт.Компаніївка, де люди просять виплатити заборгованість працівникам Компаніївської філії районного автодорожнього управління, що виникла з жовтня 2011 року. Телефонував і мешканець села Злинка (це Маловисківський район), котрий від імені шести робітників скаржиться на адміністрацію Консервного заводу (с.Грузьке), яка заборгувала виплату зарплати за жовтень і листопад минулого року. Інший анонімний дзвінок надійшов від жінки-робітниці дорожньо-експлуатаційної дільниці підприємстві «Автодор». Вона від себе особисто та від імені колег скаржиться на адміністрацію підприємства, яка заборгувала виплату заробітної плати за жовтень-листопад-грудень 2011 року.

 

- Сьогодні борг по зарплаті – це надзвичайна тривога! – наголосив губернатор. Він доручив терміново розібратися із проблемами, особливо задавненими, та доповісти йому про вирішення питань.

 

Інша частина скарг, що надійшли минулого тижня на «Гарячу лінію», стосується стану доріг. Не зважаючи на те, що зима цього року не сніжна, стан дорожнього покриття, наприклад, на перехресті вулиць Героїв Сталінграду та Пацаєва у Кіровограді залишає бажати кращого. У згаданому місці утворилась велика яма, яка заважає руху всього транспорту, і провокує ДТП.

 

Телефонують губернатору і з Олександрії, мешканці якої запрошують голову ОДА приїхати та подивився як погано проведена реконструкція площі Леніна, де дорога від ресторану «Інгулець» до музею вщент розбита. Звертає увагу губернатора на ремонт доріг і мешканець Кіровограда, який питає, чому дорожньо-ремонтні роботи на трасі у напрямку на Новомиргород велися таким чином, що прямо на свіжий сніг клали асфальт, і хіба результати такої роботи будуть довговічними.

 

Інші проблемні питання, з якими зверталися люди на «Гарячу лінію», стосуються, знову ж таки, тарифів на воду і квартплату в Олександрії – люди хочуть знати, на якій підставі їх змінюють і чому не повідомляють мешканців міста.

 

Біля десятка звернень стосуються дітей – так мешканці села Покровське (це Кіровоградський район) просять відкрити другу групу у дит.садку «Сонечко». Інша частина звернень стосується закриття у Кіровограді єврейської школи «Ор-Авнер». Сергій Ларін доручив начальнику обласного управління освіти та науки доповісти йому про ситуацію.

 

Дві скарги надійшли на хамське ставлення до людей з боку органів Пенсійного фонду, на відсутність роз’яснювальної інформації про напрями роботи фонду та великі черги у Кіровському районі міста Кіровограда.

 

Наостанок, голова ОДА процитував звернення, яке стосується роботи кафе «Євро», яке мешканці називають позором «креативному місту». Кіровоградці телефонують і скаржаться на якість обслуговування, санітарні норми, неприємний запах та брудний посуд. Так само люди просять перевірити умови роботи та санітарний стан приміщення ПП «Славія 2000», де, як кажуть, в антисанітарних умовах виготовляються ліки – зокрема, активоване вугілля та перекис водню!


 "весь Кіровоград"

Переглядів: 616 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024