Середа, 24.04.2024, 05:15
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Грудень » 13 » Офіційна версія інциденту, що трапився вночі між працівниками ДАІ та п'яним водієм
01:10
Офіційна версія інциденту, що трапився вночі між працівниками ДАІ та п'яним водієм

"весь Кіровоград"


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області надіслало офіційну версію інциденту, що трапився сьогодні вночі між працівниками ДАІ та п'яним водієм. У повідомленні повідомляється:

 

"Машину правопорушника вдалося зупинити лише після кількох пострілів з табельної зброї. Під час затримання один з працівників міліції отримав тілесні ушкодження.

 

Подія мала місце 12 грудня цього року в одному з районів міста Кіровограда. Близько 4 години ранку нарядом ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області, що ніс службу з обслуговування маршруту, був зупинений автомобіль Шевроле-Нива без номерних знаків.

 

На вимогу працівника міліції пред’явити документи, водій не відреагував, натомість, різко змінив напрямок руху, при цьому, зачепив транспортним засобом інспектора ДАІ.

 

За мить після зіткнення прапорщик міліції опинився на капоті автомобіля правопорушника. Замість того, щоб зупинитися, водій лише додав швидкості…

 

На повному ходу працівник міліції впав на землю, при цьому отримав значні тілесні ушкодження. Зловмисник продовжив рух, ігноруючи вимоги дорожніх знаків та сигнали світлофорів, тим самим створюючи загрозу життю та здоров’ю інших людей.

 

Черговий ДАІ, отримавши повідомлення про надзвичайну подію, зорієнтував на затримання правопорушника екіпаж дорожньо-патрульної служби, який знаходився неподалік.

 

Помітивши міліцейський автомобіль, водій Шевроле-Нива спробував втекти. З метою зупинки транспортного засобу та згідно ст. 15 Закону України «Про міліцію» працівником ДАІ було застосовано табельну вогнепальну зброю.
Після механічного пошкодження авто, водій транспортного засобу зупинився.

 

За висновками лікарів наркологічного диспансеру в крові правопорушника було виявлено алкоголь.

 

32-річний працівник міліції, який отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови та закритої травми хребта, госпіталізований до лікувального закладу.

 

Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи".   

Переглядів: 452 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024