Четвер, 25.04.2024, 08:34
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2014 » Серпень » 5 » Олександр Петік: Є ознаки, що вказують на рейдерське захоплення ДП «Мижиріцький вітамінний завод»
10:44
Олександр Петік: Є ознаки, що вказують на рейдерське захоплення ДП «Мижиріцький вітамінний завод»

Вчора, під час брифінгу, голова облдержадміністрації прокоментував ситуацію по ДП «Мижиріцький вітамінний завод» ДАК «Укрмедпром».
- Ситуація така – господарюючі суб’єкти скористалися тим, що іде зміна керівництва "Укрмедпрому", це підприємство якому належить завод, і представили документи, зокрема, нібито за підписом Міністра охорони здоров’я України, яке дозволяє державне підприємство перетворити у публічне акціонерне товариство, - зазначив Олександр Петік.

Є також інформація, яку перевіряють правоохоронні органи, що нібито попередній керівник заводу користується печаткою, яку свого часу він не передав при звільненні, і яка відповідно визнана недійсною, аби здійснити перереєстрацію підприємства.
Наразі перехід підприємства до публічного акціонерного товариства можливий за умови наявності відповідної постанови Кабінету Міністрів України. "Такої постанови, так зване керівництво заводу, не представило", - повідомив голова ОДА.
Олександр Петік підкреслив, що прохідна заводу контролюється правоохоронцями, "щоб ніякі цінності, документи з території об'єкту не виносили".
- Оскільки підприємство не місцевого підпорядкування, ми можемо стежити лише за законністю дій, що там відбуваються і сигналізувати відповідним чином. Я у свою чергу просигналізував і у Міністерство охорони здоров'я, і у Кабінет Міністрів України. І думаю, що істина найближчим часом буде встановлена., - наголосив Олександр Петік.

КОДА

Переглядів: 442 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024