Четвер, 25.04.2024, 10:04
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Грудень » 15 » «Тушку»-Табалова «тепло» зустріли його агітатори, а він сказав, що стрілятися не збирається (ВІДЕО)
13:30
«Тушку»-Табалова «тепло» зустріли його агітатори, а він сказав, що стрілятися не збирається (ВІДЕО)

Вчора у Кіровограді народний депутат Андрій Табалов дав прес-конференцію (про яку, до речі, журналістам повідомили за годину до початку), під час якої озвучив свою позицію, стосовно скандальних подій, що відбулися у Верховній Раді.

На прес-конференції Андрій Табалов заявив: «На мою думку ажіотаж навколо цих подій необґрунтований. Так, я не написав заяву у фракцію «Батьківщина» і тепер вже й не писатиму. Я поясню, чому не зробив цього на першому засіданні фракції. Для мене виборча кампанія була дуже нелегкою, вже тоді я мав певні сумніви щодо співпраці. Я прийшов у Раду, щоб працювати, щоб скласти присягу, а вийшло зовсім по-іншому. Я розчарувався у співпраці з «Батьківщиною», що була складною та не злагодженою. Планувалася плідна робота, а на ділі є тільки бійки.

Я позафракційний і не планую входити, ані до «Батьківщини» ані до фракції Партії регіонів. Більше того, я навіть радий, що так сталося. В процесі кампанії я не задумувався над тим, як воно буде. Я не зовсім думав про перемогу, вона, певним чином, була для мене сюрпризом.

Я нічого не винен «партійним босам». У мене був окремий штаб, який я сам фінансував, хоча допомога була, я не заперечую.

Я заявляю, що ні за Азарова, ні за Рибака я не голосував, моєю карткою ніхто не розпоряджався.

Я не йшов тільки на опозиційних ідеях, я робив конкретні справи. Подивіться скільки було висунуто кандидатів-мажоритарників від «Батьківщини», але ж вони чомусь не пройшли.

Я знаю, що виборці голосували за мене також і тому, що я йшов від опозиції, я це усвідомлюю. І сьогодні я не ховаюсь від людей і від камер. Розумію, що дехто може розчарований. Я можу вибачитись перед кіровоградцями за те, що не проінформував їх заздалегідь. Але я конкретними справами доведу, що вони зробили правильний вибір. І я залишаюся опозиціонером. Кожне питання я розглядатиму окремо і голосуватиму особисто, моєю карткою ніхто не користуватиметься.

Гадаю, що нині і Ларін і Шаталов раді, що так сталося.

Я переконаний, що нікого не зраджував і вибачаюся перед кіровоградцями за те, що сталося. Комусь вигідно повішати на мене клеймо – «зрадник».

Журналіст телеканалу «1+1» Олена Шворак звернулася до Андрія Табалова: «Скажіть, ви не гадаєте, що ваш моральний обов’язок після всього цього скласти мандат і спробувати балотуватися, як кандидат-самовисуванець? Я не хотіла насправді, але в останній момент проголосувала за вас, саме, як за опозиційного кандидата. А чим, власне, після цього ви кращий за Шаталова? Якби знала, то може б краще за нього проголосувала. Він молодший і симпатичніший, принаймні».

На це Андрій Табалов відповів: «Який мій моральний обов’язок. Що я тепер мушу застрелитися, чи що?».


По закінченню прес-конференції до Андрія Табалова підійшла жінка, яка представилась однією з агітаторів його виборчої кампанії та звинуватила новообраного нардепа в непорядності. Жінка заявила, що їй соромно дивитися в очі виборцям, яких вона загітувала проголосувати за Андрія Табалова: «Ви знаєте, як називають вас і мене після вашого вчинку виборці, які, до речі, не хотіли голосувати за вас, а я їх переконала? Навітьне зручно казати, але я все ж таки озвучу. Вас називають «пєтух», а мене «квочка». Бо я з вами носилася і вирощувала, фактично».
Переглядів: 506 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024