Вівторок, 16.04.2024, 06:42
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Лютий » 27 » У лютому область зменшила заборгованість із зарплати майже на 2 мільйони гривень
15:25
У лютому область зменшила заборгованість із зарплати майже на 2 мільйони гривень
Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов під час чергового засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.
 - За оперативною інформацією станом на 24 лютого поточного року заборгованість із заробітної плати зменшилася до початку місяця на 1,9 мільйона гривень і складає 42,8 млн. грн., - повідомив Віктор Серпокрилов.
За словами заступника голови облдержадміністрації, протягом місяця майже на 2 мільйони гривень зменшилися борги на економічно активних підприємствах міста Кіровограда та Світловодська. У лютому до боржників приєдналося і Долинське підприємство ТОВ "Спецпромремонт", що завинило своїм працівникам зарплату у сумі 23,6 тис. грн.
 - Вчасно і у повному обсязі виплачується заробітна плата у галузі сільського господарства, будівництва, та працівникам бюджетної сфери, - відзначив Віктор Серпокрилов.
 Разом з представниками місцевої влади та керівниками підприємств було проаналізовано ситуацію на кожному із проблемних суб’єктів господарської діяльності, перспективи виходу підприємств із критичного фінансового стану.
 Зважаючи на те, що левова частка обласного боргу закумулювано на підприємствах-банкрутах, а це 70% або 33,8 млн. грн., Віктор Серпокрилов закликав керівника відділу з питань банкрутства управління юстиції в Кіровоградській області посилити співпрацю з арбітражними керуючими. – Якщо ми не вирішимо проблему з банкрутами, ми її не вирішимо взагалі, - наголосив заступник голови облдержадміністрації.
 - Нас не повинні заспокоювати позитивні зрушення у цій справі, - наголосив Віктор Миколайович учасникам засідання.
Заступник голови облдержадміністрації доручив членам комісії підготувати пропозиції щодо заходів впливу на підприємства-банкрути та роботодавців, які не прагнуть позбутися боргового тягаря.

Кіровоградська ОДА
Переглядів: 412 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024