Четвер, 25.04.2024, 08:31
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Травень » 29 » Вся область вітала команду «Майдан’са», яка для Кіровограда здобула титул танцювальної столиці України
21:20
Вся область вітала команду «Майдан’са», яка для Кіровограда здобула титул танцювальної столиці України
Кіровоградська ОДА

28 квітня на стадіоні ФК «Зірка» відбулося грандіозне тріумф-шоу "Кіровоград танцювальна столиця України". Кількість бажаючих попасти на тріумф-шоу була настільки велика, що за кілька годин квитки у касах обласної філармонії розібрали, але люди зверталися знову і знову щоб роздобути квитка. Дізнавшись про це, голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін пішов на безпрецедентний крок, за його дорученням на центральній площі Кіровограда було встановлено великий екран, на якому транслювалося усе дійство «Майдан’са». Для жителів області свято «майдерсерів» транслювалося у прямому ефірі Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії.
Вщент заповнений п’ятнадцятисячний стадіон «Зірки» буквально зірвався оплесками, коли кіровоградські «майдансери» розпочали коло пошани. Кожен на власні очі побачив чек на 1000000 гривень, на які в обласному центрі будуть збудовані дитячі майданчики, а також статуетку танцювальної столиці України.
Першим привітав кіровоградських танцюристів голова облдержадміністрації Сергій Ларін. - Ми зуміли разом, в єдиному пориві протягом 2-х місяців вистояти і довести усім, що Кіровоград – танцювальна столиця України. Ця перемога ваша, дорогі учасники проекту! Це перемога ваших педагогів, батьків, усіх бізнес і медіа партнерів Майдан’са. Ви не залишили байдужими нікого. Кіровоградщина уміє танцювати і вміє працювати! Перемогою на Майдан'сі ми це довели! Ми це зробили!, - сказав голова облдержадміністрації. Потім були вітання від голови обласної ради Миколи Ковальчука і Кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса.
 Наступила урочиста мить, і кожен з кіровоградських «майдансерів» отримав пам’ятну медаль за перемогу у проекті «Майдан’s». Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус вручив команді хореографів на чолі із Олександром Лещенком Почесну грамоту за заслуги перед містом, на якій видрукували імена та прізвища усіх «майдансерів», а також золотий та срібні пам’ятні значки.
 Тріумф-шоу «Майдан’s» продовжили кращі танцювальні колективи обласного центру. Загальне захоплення глядачів викликали номери власне самих «майдансерів», які вони виконували під час фінального змагання у Києві. Майже чотири години тривало святкове дійство. Під час тріумф-шоу було встановлено новий світовий рекорд - одночасно 14 585 глядачів, учасників танцювальних колективів та «майдан’серів» станцювали танок на стадіоні ФК «Зірка». Цей рекорд засвідчив представник Книги рекордів Гіннеса в Україні. Грандіозне тріумф-шоу «Кіровоград танцювальна столиця України» завершилося святковим феєрверком.












































































































































































































































































































Переглядів: 719 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024