Неділя, 19.05.2024, 01:40
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » Архів матеріалів
Кіровоград.proUA.com  

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін дав доручення підготувати зустріч з активістами мітингу, що сьогодні відбувся під стінами облдержадміністрації.

Це відбулося під час апаратної наради в адміністрації, яка проходила саме під час зазначеної акції, передає кореспондент «Кіровоград.proUA.com».

«Сьогодні зібралося чимало людей. Не так, як учора, що означає, що ці питання людей турбують більше… Давайте готуйте чи круглий стіл, чи в іншому форматі нормальну зустріч із ними. Те, що люди вийшли на площу, означає, що ми десь недопрацювали… Якщо вони захочуть, ми звернемося з цього приводу до Президента або проведемо рішенням колегії», — сказав Сергій Ларін.

Коли на нараді з’явився заступник губернатора Віктор Серпокрилов, який зустрічався із мітингувальниками, він повідомив, що на площі зібралися підприємці із ринків Кіровограда, які незадо ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: xtkjdtr | Дата: 19.10.2010

Американець Шеннон Бріггс після бою із чемпіоном WBC у надважкій вазі українцем Віталієм Кличком був відправлений у лікарню.

"Бріггс відправлений на обстеження - він пропустив кілька сильних ударів. Йому стало погано, він непевно стояв на ногах, похитувався, тому ми й вирішили відправити його в лікарню, щоб виключити можливість крововиливу в мозок, - розповів sportbox.ru лікар рингу Стефен Бока.

За словами Бока, він уже в десятому раунді помітив, що стан Бріггса близький до критичного, але, за правилами федерації, не має права втручатися, поки рефері на ринзі не запитає його думки. Але цього так і не відбулося.

"Я б зупинив бій після 10 раунду. Але арбітр вирішив, що Бріггс може продовжувати бій. Крім того, до загального подиву, американець в 11-м і 12-м раундах відносно непогано пересувався по рингу. Напевно, він одержав струс мозку, а ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: xtkjdtr | Дата: 17.10.2010

Донецька міська виборча комісія відмовила в праві брати участь у підрахунку голосів на дільницях «Батьківщині», «Єдиному центру», «Фронту змін» і КПУ - представники цих партій не потрапили до складу дільничних виборчкомів. Про це повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на інформоване джерело.


За словами співрозмовника, який був присутній на засіданні комісії в п’ятницю, 15 жовтня, відмову отримали також ряд лояльних до ПР політичних сил - зокрема, «Сильна Україна» і «Руський блок».

Своє рішення про невключення членів перерахованих партій до донецьких ДВК міський виборчком аргументував «недостатнім досвідом роботи» делегованих представників. Очевидець стверджує, що важче за всіх такий закид перенесли комуністи - уповноважена від КПУ навіть втратила свідомість прямо під час засідання міської комісії.

«Перед цим в опозиціонерів була зустріч з одним з високопоставлених регіон ... Читати далі »
Переглядів: 507 | Додав: xtkjdtr | Дата: 16.10.2010

Сьогодні як звичайно, мешканці міста з ранку мали намір скористатися громадським транспортом, яке ж було їх здивування, тим що більшість маршрутних таксі не виїхали, а ті що виїхали перестали брати стоячих пасажирів.

В подальшому з’ясувалося, що причина транспортної проблеми пов’язана із перевіркою, яку проводять працівники ДАІ.

... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: xtkjdtr | Дата: 15.10.2010


Кандидат на посаду Кіровоградського міського голови від політичної партії «Народна влада», начальник спеціалізованої інспекції Кіровоградської міськради Віктор Іванов потрапив в автомобільну аварію у Кіровограді близько 16:30, 14 жовтня.

Про це 14 жовтня 2010 року «Кіровоград.proUA.com» повідомив кандидат у депутати Кіровоградської міськради від «Народної влади» Руслан Стадніченко.

«Аварія трапилася на вулиці Колгоспній. Віктор Іванов спускався на своєму "Фіаті” вулицею вниз, як раптом десь із боку його авто протаранив якийсь великий автомобіль. Вантажівка то була чи ні, сказати поки не можу. Віктора Анатолійовича забрали до реанімації, зараз стан його здоров’я не дуже добрий, м’яко кажучи», - розповів Стадніченко.

Він також додав, що Віктору Іванову хтось погрожував по телефону.

«Я сам був свідком того, як ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: xtkjdtr | Дата: 15.10.2010

Сегодня 15 октября 2010 года, маршрутные такси снова перестали брать стоячих пассажиров. Если Вы спешите, желательно выходить заранее.  
Переглядів: 507 | Додав: xtkjdtr | Дата: 15.10.2010

Кіровоград.proUA.com / 14.10.2010 17:46 

Віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв дав вказівку Міністерству транспорту і зв’язку негайно розпочати реконструкцію злітної смуги аеропорту «Кіровоград».

Із цим він звернувся до заступника Міністра Володимира Корнієнка під час наради в Кіровоградській ОДА сьогодні, 14 жовтня, передає кореспондент «Кіровоград.proUA.com».

Як повідомив під час наради Володимир Корнієнко, реконструкція цієї недобудованої злітної смуги, котра ніколи не використовувалася, обійдеться в 16 млн. грн. За планами міністерства, фінансування цього об’єкту передбачалося наступного року.

«А ви розпочніть роботи вже цього року, а в середині наступного завершіть… 16 мільйонів для вас — не гроші», — сказав Андрій Клюєв.

Під час наради голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін зазначив, що область конче потребує діючого аеропорту, оскільки від цього ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: xtkjdtr | Дата: 14.10.2010

Кіровоград.proUA.com / 13.10.2010 17:51 

Фонд державного майна оголосив конкурс з продажу 92,79% акцій телекомунікаційної компанії «Укртелеком». Про це йдеться в повідомленні фонду.

ФДМ виставив на конкурс 17,376 млрд. акцій компанії номінальною вартістю 0,25 гривні кожна.

Стартову ціну пакету, у розмірі 10,5 млрд. гривень, Кабмін затвердив 12 жовтня.

Згідно з умовами конкурсу, потенційний покупець зобов’язаний зберігати існуючі види діяльності компанії, забезпечити прибуткову діяльність компанії за підсумками 3-го фінансового року після купівлі, а також забезпечити надання загальнодоступних телекомпослуг, у тому числі в депресивних і важкодоступних регіонах.

Крім того, покупець буде зобов’язаний забезпечити своєчасне обслуговування щодо залученого «Укртелекомом» у серпні 2005 року кредиту в іноземних банків (Credit Suisse First і Deutsche Bank на 500 ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Додав: xtkjdtr | Дата: 13.10.2010

Кіровоградська міська рада :: 11 октября 2010 

Вихованці Кіровоградської міської станції юних техніків багато років очікували на подію, що цими днями відбулася на її території.

За кошти з міського бюджету кіровоградські спеціалісти побудували й здали в експлуатацію спеціалізований басейн під відкритим небом для запуску в ньому радіокерованих моделей кораблів. За словами керівника одного з двох гуртків судномоделювання станції юних техніків Олександра Крючкова, це перший спеціалізований басейн в усій Україні, побудований за бюджетні гроші протягом останніх двадцяти років.

Присутній на урочистостях міський голова Володимир Пузаков привітав викладачів, учнів та їхніх батьків з відкриттям спеціалізованого басейну і з Днем працівників освіти.

У свою чергу, директор станції Сергій Чуприна розповів, що саме з ініціативи міського голови кілька років тому вдалося не до ... Читати далі »
Переглядів: 701 | Додав: xtkjdtr | Дата: 12.10.2010

«Зірка» - «Буковина» 3:3 (2:2) (Ситнік, 6; Кочура, 18 (пен); 88 (пен) – Донець, 13; Гунчак, 38; 83)

«Зірка»: Товт, Пінчук, Смалько, Остроушко, Давидов (Демиденко, 46; Галенко, 66), Чорномаз (Луценко, 75), Атаєв, Ситнік, Порошин, Бідненко (Костюченко, 87), Кочура.

«Буковина»: Чурілов, Циколія, Олефір, Іванов, Басов, Гунчак, Дорош, Донець (Рудченко, 75), Сантрапинських (Блажко, 82), Маковійчук, Коробкін (Степанков, 68).

Попередження: Порошин, 22; Остроушко, 90+3; Костюченко, 90+4 - Донець, 17; Іванов, 34.


В 15-му турі першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» вдома приймала чернівецьку «Буковину», яка, будучи дебютантом ліги, демонструє досить змістовну гру і перебуває в середині турнірної таблиці.
В сьогоднішньому матчі кіровоградцям допомогти не зміг центральний захисник Денис Стоян, котрий із-за перебору жовтих карток дискваліфікований і не зміг зіграти проти своїх колишніх партнерів; на його позиції гр ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: xtkjdtr | Дата: 10.10.2010

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 67 68 »
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024