Неділя, 19.05.2024, 02:59
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2016 » Березень » 31 » Нардепи відхрещуються від голосування за розрив дипвідносин з Росією
08:16
Нардепи відхрещуються від голосування за розрив дипвідносин з Росією
 
Члени Комітету Верховної Ради у закордонних справах Іванна Климпуш-Цинцадзе і Володимир Ар'єв повідомили, що рішення Комітету про підтримку розриву дипломатичних відносин з Росією було провокацією популістів

Про це вони заявили у Facebook.

Климпуш-Цинцадзе назвала подію "ганебними політичними ігрищами".

"Сьогодні чергову дешеву піар-акцію влаштували популісти в образі Корчинської, Парасюка та Ігоря Луценка у Комітеті у закордонних справах. Шкода, що навіть досвідчені в міжнародних відносинах колеги долучилися до цієї ганьби", - заявила нардеп.

Вона уточнила, що її колега по фракції Володимир Ар'єв проголосував "за", "не розібравшись з формулюванням".

"А коли зрозумів, що відбулося, відкликав свій голос, але тут зіграли "політики" Ігор Гузь та Віктор Вовк, просто залишивши залу та зруйнувавши кворум... Хто ще голосував задля повноти картини? Борис Тарасюк", - написала Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, "проти" постанови була лише Ірина Луценко. В свою чергу, Климпуш-Цинцадзе разом з головою Комітету Ганною Гопко "утрималась".

Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook повідомив, що підтримав постанову про розрив дипломатичних відносин з РФ, "не розібравшись у ситуації".

"Коли бігаєш між двома комітетами одночасно (своїм та сусіднім, де розглядають твій законопроект), десь буде пробой. В результаті влітаєш на свій, де без тебе немає кворума, голосуєш за дурницю, яку підсунули провокатори й недоучки і яка ламає нашим дипломатам гру проти РФ, бо не чуєш зачитанної першої частини рішення, а друга - наче нічого. Потім відкликаєш свій голос, а замасковані під патріотів провокатори, які колись у 2005-ому робили проекти з ФСБшною агентесою Наташею Вітренко, розносять це як ‪#зрада‬. Ну і хай. На то вони і провокатори", - написав Ар'єв.

Переглядів: 355 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024