П`ятниця, 03.05.2024, 13:25
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » Архів матеріалів
7 марта 2009 года выстрелом в голову убит директор кировоградского филиала «Восточно-европейского банка» Евгений Голубев. Преступление не раскрыто. 28 августа 2009 года возле подъезда жилого дома трое неизвестных избили вице-мэра Кировограда Виктора Кухаренко. Преступление не раскрыто. 24 июня 2010 года двое преступников избили председателя наблюдательного совета ЗАО «Кировоградасфальтобетон» Григория Пилявского. Преступление не раскрыто. Можно ли надеяться, что правоохранительные органы добьются больших «успехов» в деле нападения на директора известной в городе фирмы по установке систем автономного отопления «Пламя» Юрия Жуковского?..

Инцидент произошел в прошлый понедельник средь бела дня (!!!) возле подъезда дома директора предприятия. Юрий Жуковский вышел из машины, как вдруг сзади на него набросился неизвестный злоумышленник, до этого ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Додав: xtkjdtr | Дата: 16.09.2010

Начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради Віктор Іванов (на фото) заявив, що обласне телебачення отримало вказівку не згадувати його прізвища і не показувати його обличчя у своїх передачах. У зв'язку із цим він надіслав на адресу голови ОДА Сергія Ларіна звернення такого змісту.

Голові Кіровоградської
облдержадміністрації
Ларіну С.М.

Звернення

Шановний Сергію Миколайовичу!

Я, як начальник спеціалізованої інспекції з питань благоустрою Кіровоградської міської ради, звертають до Вас від імені територіальної громади міста.

Наголошуючи на Вашому особистому внеску в налагодження благоустрою міста, відзначаючи Ваше персональне доброзичливе ставлення до кіровоградців щодо вирішення гострих соціальних проблем – звертаю Вашу увагу, що цього тижня відбулося блокування інформаційних каналів висвітлення успішної ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: xtkjdtr | Дата: 15.09.2010

Сьогодні начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний під час прес-конференції розповів журналістам про стан фізичної культури і спорту в області та досягнення спортсменів Кіровоградщини.
Сергій Колодяжний повідомив, що на сьогодні в області здійснює діяльність 41 спортивна школа, у тому числі 2 спеціалізовані дитячо-юнацькі школи олімпійського резерву та 1 обласна школа вищої спортивної майстерності. У зазначених школах до систематичних занять з обраного виду спорту залучено 14649 дітей та підлітків, що становить 10,4 % від загальної кількості дітей та молоді віком від 6 до 18 років. Навчально-тренувальний процес у спортивних школах здійснюють 587 тренерів, з яких 309 (52,6 %) є штатними працівниками.
Сергій Колодяжний відмітив, що найбільш ефективно робота тренерсько-викладацького складу з підготовки спортсменів високого класу організована у ДЮСШ. Дитячо-юнацькими спортивними школами області підготовлено ряд спорт ... Читати далі »
Переглядів: 652 | Додав: xtkjdtr | Дата: 14.09.2010

Особливістю цих виборів є те, що вони вперше проводяться за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: одна половина депутатів місцевих рад обирається за партійними списками, друга — в одномандатних округах, хоча висувати кандидатів у цих округах можуть тільки місцеві партійні організації. За змішаною системою обираються депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим, а також обласних, районних і міських рад. Водночас депутати сільських і селищних рад обираються за мажоритарною системою. Кандидатів на посаду міських голів можуть висувати тільки місцеві партійні організації, сільські і селищні голови балотуються як від партій, так і шляхом самовисування.

Спочатку нова редакція закону про місцеві вибори припускала, що у виборах можуть брати участь лише ті місцеві партійні організації, які були зареєстровані не менше ніж за 365 днів до виборів. ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: xtkjdtr | Дата: 12.09.2010

В час ночі, Володимир Кличко впевнено переміг Самюеля Пітера в 10 раунді, нокаутом. Поздоровляємо!
Переглядів: 552 | Додав: xtkjdtr | Дата: 12.09.2010

ФК "Зірка"

«Енергетик» - «Зірка» 2:0 (1:0) (Долотко, 30; Януш, 69)

До звітного матчу і бурштинський «Енергетик», і кіровоградська «Зірка», маючи в своєму активі лише по чотири очки, перебували на дні турнірної таблиці. Тож цей матч був битвою за шість очок. До цього матчу не однакову кількість часу на відновлення мали команди, адже бурштинці 5 вересня грали в Добромилі, а «Зірка» шостого вдома здобула перемогу над овідіопольським «Дністром»; також кіровоградці мали добиратися до Бурштину, подолавши чималу відстань. Це, схоже, і стало однією з головних причин сьогоднішньої не виразної гри підопічних Олександра Деріберіна – вони були не схожі самі на себе, не продемонструвавши змістовної гри, в наслідок чого зазнали поразки, але про все по черзі…
Вже на восьмій хвилині звітної зустрічі припустився помилки центральний захисник гостей Денис Стоян, що дозволило одному з кращих гравців бурштинсько ... Читати далі »

Переглядів: 584 | Додав: xtkjdtr | Дата: 11.09.2010

"Украина-Центр"

Когда в разговоре речь заходит об Ольшанском районе Кировоградщины, сразу вспоминается, что этот край по праву называют болгарским. Более двухсот лет живут здесь выходцы с Балкан и давно уже считают эту землю своей родиной.

Казалось бы, можно уже и язык забыть, и традиции, да и культура украинская прочно вошла в жизнь всех без исключения болгарских семей. Однако до сегодняшнего дня потомки балканских переселенцев свято хранят не только свой родной язык, но и самобытные традиции, историю, культуру своего народа.

Любовь к родине, зачатки национальной самоидентификации ребенок впитывает с молоком матери, а затем развивает эти качества в процессе учебы, взросления. В Ольшанке сохранять и приумножать болгарские национальные ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: xtkjdtr | Дата: 10.09.2010

Відбірковий конкурс фестивалю «Червона Рута» відбудеться у Кіровограді в суботу, 11 вересня.

Конкурс відбудеться у Кіровоградському районному будинку культури (м. Кіровоград, вул. Дарвіна, 23), початок реєстрації учасників - о 9:00, прослуховування - о 10:00.

На конкурсі будуть представлені твори у жанрах поп-, сучасна танцювальна, рок-, акустична та інша музика, український автентичний фольклор.

Вхід для глядачів – вільний.
Переглядів: 604 | Додав: xtkjdtr | Дата: 10.09.2010

Україна Центр

Месяц назад «УЦ» сообщила, что под нажимом общественного мнения, СМИ и губернатора десять кировоградцев, получивших решением сессии Кировоградского городского совета №3167 по 10 соток земли на территории резервного поля бейсбольного комплекса СДЮШОР-2, написали заявления об отказе от этих участков. С той поры прошли уже три пленарных заседания сессии горсовета, однако вопреки чаяниям спортивной общественности Кировограда, тема судьбы стадиона на рассмотрение депутатов даже не выносилась...

На сегодняшний день все десять «отказных» заявлений подписаны мэром города Владимиром Пузаковым и направлены в профильное Управление земельных отношений и охраны окружающей среды Кировоградского горисполкома для подготовки проекта решения по отмене решения горсо ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: xtkjdtr | Дата: 09.09.2010


Впевненість у цьому висловив під час прес-конференції начальник відділу культури та туризму Кіровоградської міської ради Микола Барабуля.

– Коли ми розпочинали підготовку до свята, то думали, що проведемо його скромно, адже нинішнього року – не ювілейна дата, – зазначив Микола Іванович. – Однак працюючи над планом заходів, розробили досить насичену, цікаву програму – не гірше, ніж у ювілейні роки вийде. Кіровоградцям буде що подивитися, де відпочити, і, я впевнений, святом вони будуть задоволені.

Микола Барабуля нагадав, які заходи відбудуться у святкові дні. 11 вересня з 6-ї до 16-ї годин на вулиці Преображенській в районі площі Богдана Хмельницького та проспекту Винниченка проводитиметься сільськогосподарський ярмарок "Дари Кіровоградщини" ... Читати далі »
Переглядів: 596 | Додав: xtkjdtr | Дата: 09.09.2010

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 67 68 »
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024