П`ятниця, 26.04.2024, 07:01
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2009 » Червень » 2 » У Вас - є проблема, звертайтесь Ми допоможемо!
23:55
У Вас - є проблема, звертайтесь Ми допоможемо!
1. Я купив земельну ділянку для будівництва будинку, мені сказали треба змінити право власності на земельну ділянку та поміняти державний акт. Як це зробити?
2. Я купив (отримав у спадщину) земельну ділянку для будівництва будинку, коли робилася технічна документація з’ясувалося, що розміри земельної ділянки не співпадають з розмірами в державному акті. Що мені робити?
3. У мене біля будинку земельна ділянка 0,35га із них 0.10га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), а 0,25 га для ведення особистого селянського господарства. Я бажаю подарувати частину земельної ділянки сину щоб він побудував собі будинок. Мені сказали що треба міняти цільове признечення земельної ділянки. Як це зробити? Хто мені може розяснити та допомогти.
4. Я приватний підприємець купив собі квартиру (будинок) щоб зробити в ньому магазин-офіс. Мені сказали, що мені необхідно брати в оренду або приватизувати земельну ділянку під приміщенням, а також переводити дане приміщення до нежитлового фонду. Як це зробити? Хто мені може допомогти.
5. Я мешкаю у дворі в якому мешкають ще 2 сімї. Мені належить частина будинку. Я бажаю приватизувати земельну ділянку біля свого помешкання, мені сказали що приватизувати земельну ділянку можливо тільки разом з сусідами у колективну власність. Чи правда це? Хто меже роз’яснити?
6.Я мешкаю у багатоквартирному будинку, біля будинку у мене є металевий гараж, з міськвиконкому прийшов інспектор, виписав мені штраф, за самовільне використання земельної ділянки під гаражом і сказав щоб я уклав з міською радою договір оренди, або приватизував дану земельну ділянку. Чи необхідно це робити? Якщо необхідно, що краще укласти договір оренди чи приватизувати? Хто мені може пояснити та допомогти?
7. Я побудував будинок прожив в ньому кілька років, зараз бажаю продати (подарувати, заповісти спадкоємцям). При звернені до нотаріуса мені пояснили, що будинок необхідно ввести в експлуатацію. Як це зробити? Хто може пояснити, або допомогти?
8. Я бажаю продати (подарувати, обміняти) квартиру (будинок, нежитлове приміщення) але нотаріус сказав що це зробити неможливо тому що у висновку БТІ стоїть відмітка самовільне переплануваня (реконструкція). Коли я робив ремонт я обєднав санвузол та вану в одне приміщення, убравши стіну. Як вийти з цієї ситуації, хто розяснить та допоможе?
9. У мене на території міста в садовому товаристві є ділянка, я бажаю збудувати на ній будинок, провести воду, газ. Мені сказали, що мою ділянку та збудований будинок необхідно переводити до житлового фонду. Чи це правда, хто мені може роз’яснити? Якщо правда то хто може в цьому допомогти? 
10. У моїх батьків був земельний пай 6 га, коли вони померли залишили мені на неї заповіт, але оформити на себе земельну ділянку я не можу, бракує коштів. Від сільської ради я отримав лист якщо я не оформлю на себе земельну ділянку (пай), вона перейде у комунальну власність. Правда це, чи вони просто лякають? Хто може роз’яснити та допомогти?

На ці та інші питання ви можете отримати відповіді, та допомогу в нашій організації.
Ви бажаєте збудувати будинок, перед тим як розпочати будівництво зверніться до нас. 
Купити, продати, обміняти, подарувати, заповісти відмовитися від рухомого чи нерухомого майна (будівлі, житлові та не житлові приміщення, земельні ділянки, автотранспорт інше майно). 
Бажаєте зробити ремонт будівель, приміщень, з реконструкцією та переплануванням. Перебудувати, добудувати та не мати після цього проблем, з різними державними органами. 

Прийдіть та проконсультуйтеся з фахівцями. Вирішення ваших проблем ми візьмемо на себе.

Отримати консультацію та домовитися про зустріч Ви можете за телефонами: 

8-066-224-48-27; 8-095-583-37-01, або написати на електрону адресу: vlasnist2009@ukr.net


Переглядів: 724 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024