Понеділок, 13.05.2024, 20:44
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » Архів матеріалів

Вночі приблизно о 2 годині на вулиці Велика Перспективна в нашому місті знову пролунав вибух. Біля будинку № 10 де знаходиться магазин "Тачки" та знаходиться офіс адвоката було підірвано вибуховий пристрій.

За деякою інформацією причетними до цієї події є двоє, один кинув камінь у вікно офіса адвоката, а інший кинув вибухівку. Від вибуху пошкоджені вікна магазину "Тачки" та вікна офісу адвоката.

Переглядів: 404 | Додав: xtkjdtr | Дата: 22.04.2016

vesti.ua

Велосипедисты говорят, что столица не приспособлена для такого транспорта, но хвалят мэра за то, что вообще решился сменить авто на электробайк. Кличко по пути на работу упал с велосипеда и перелетел через руль.

Катание мэра Виталия Кличко на велосипеде по городу оказалось не разовой акцией. Вчера утром, равно как и во вторник, он выехал на работу на двухколесном за 5 тыс. евро. Правда, не один. Кличко сопровождает велосипедная охрана, но и она не спасает от киевских дорог, которые совсем не приспособлены для двухколесного транспорта. В 9:30 к подъезду дома на Богдана Хмельницкого мэр подъехал на велосипеде в спортивной одежде вместе с братом Владимиром и охранником. Рядом стоял джип &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: xtkjdtr | Дата: 21.04.2016

Весь Кіровоград

Пам’ятну дошку на честь Героя-розвідника Дмитра Придатка відкрили у Кіровограді. Розмістили її на фасаді будинку, де мешкав військовослужбовець, повідомляють Новини Кіровоградщини. Дмитру було 26 років. Він загинув, рятуючи своїх побратимів під час виходу з Іловайського котла. В автомобіль, в якому знаходився Дмитро, поцілив мінометний снаряд. Дмитра Придатка нагороджено орденом третього ступеня „За мужність” посмертно. Вшанувати пам’ять сержанта третього полку прийшли товариші, рідні та сусіди. Відкривали меморіальну дошку його дружина разом із батьком.

Переглядів: 284 | Додав: xtkjdtr | Дата: 20.04.2016

Сьогодні 19 квітня біля намету, в якому проводять акцію протесту мешканці гуртожитку по проспекту Університетський, 21 в черговий раз, на цей раз по справжньому, було розлито ртуть. На тому тижні вже повідомлялося про розлиту ртуть біля намету але в потім виявилося що це фарба.

Як повідомляють деякі місцеві ЗМІ, зокрема "Гречка", о четвертій ранку мав місце виклик, який виявився помилковим. На місце події приїхали МнС, поліція, їм повідомили, що біля намету кинули ртуть. Пошуки не дали результатів.

Зазначені служби спочатку від'їхали але потім повернулися. Після повернення все ж знайшли ртуть. 

Наразі території намету огороджена, але мешканці стверджують що будуть стояти.  

 

Переглядів: 432 | Додав: xtkjdtr | Дата: 19.04.2016

Президент Украины Петр Порошенко провел телефонный разговор с президентом России Владимиром Путиным, в ходе которого призывал РФ немедленно освободить украинскую летчицу и народного депутата Надежду Савченко.

Как сообщает в понедельник пресс-служба президента Украины, во время разговора были также обсуждены вопросы российских военнослужащих Евгения Ерофеева и Александра Александрова.

"Было договорено о безотлагательном допуске к Надежде Савченко генконсула Украины в Ростове. В связи с ухудшением здоровья Надежды Савченко, президент Украины также призвал допустить к ней украинских или немецких врачей", — сказано в сообщении пресс-службы.

Источник: Delo.ua

Переглядів: 324 | Додав: xtkjdtr | Дата: 19.04.2016

ONLINE.UA


Большинство жителей Кировограда не поддерживают рекомендацию, вынесенную Комитетом Верховной Рады по вопросам государственного строительства, региональной политики и местного самоуправления о переименовании города в Кропивницкий. Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на пресс-службу Киевского международного института социологии. Согласно совместному опросу КМИС и Социологической группы "Рейтинг", 82% жителей Кировограда не поддерживают идею переименования в Кропивницкий. Кроме того, среди тех, кто не поддерживает, четверть готовы выйти на& ... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.04.2016

26-річний снайпер 3-го кіровоградського полку спецназу Олексій Щербак в оточенні під Ізвариним урятував 8 бійців свого підрозділу незважаючи на те, що сам був тяжко поранений і не міг ходити. За героїзм та мужність розвідник був нагороджений у Чернівцях орденом “Народний герой України”. Історію відважного спецназівця розповідає “Цензор.НЕТ”.

“Я завжди хотів бути військовим, – розповідає Олексій. – І мрія збулася. Я – кадровий військовий. У моїй родині воювали і прадід, і дід, і батько. Вважаю, кожен чоловік повинен служити в армії, тому після закінчення університету пішов на службу і був відібраний в групу снайперів заго ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.04.2016

Так называемая "ДНР" сотрудничает с группировкой "ЛНР", но вопрос объединения двух псевдореспублик на данный момент "является не первоочередным".

Об этом заявила так называемая глава МИД "ДНР" Наталья Никанорова, передаёт издание "Новости Донбасса".

"ЛНР" является ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.04.2016

Златопіль

Центральну площу Кіровограда, на якій знаходиться палатка жителів скандального гуртожитку по проспекту Університетському, 21, оточила поліція. Представники влади переконують мешканців гуртожитку, що палатку облито ртуттю і її необхідно зносити. 

Про це кореспондентові Златополя повідомили телефоном активісти самого гуртожитку, які проводять увесь свій час, вимагаючи вирішення проблеми їхнього житла. На даний час будь-яка інша інформація відстуня.

Станом на 8 годину ранку, повідомляє кореспондент Златополя з місця події, біля палатки чергують правоохоронці, чекаючи приїзду представників Держсанепідемслужби, які і визначать що за рідиною, яка візуально схожа на ртуть, облилли палатку. 

Спочатку поліцейські просили кіровогр ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: xtkjdtr | Дата: 15.04.2016

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 67 68 »
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024