П`ятниця, 26.04.2024, 03:36
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Бойова нічия
20:54
Бойова нічия
«Зірка» - «Буковина» 3:3 (2:2) (Ситнік, 6; Кочура, 18 (пен); 88 (пен) – Донець, 13; Гунчак, 38; 83)

«Зірка»: Товт, Пінчук, Смалько, Остроушко, Давидов (Демиденко, 46; Галенко, 66), Чорномаз (Луценко, 75), Атаєв, Ситнік, Порошин, Бідненко (Костюченко, 87), Кочура.

«Буковина»: Чурілов, Циколія, Олефір, Іванов, Басов, Гунчак, Дорош, Донець (Рудченко, 75), Сантрапинських (Блажко, 82), Маковійчук, Коробкін (Степанков, 68).

Попередження: Порошин, 22; Остроушко, 90+3; Костюченко, 90+4 - Донець, 17; Іванов, 34.


В 15-му турі першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» вдома приймала чернівецьку «Буковину», яка, будучи дебютантом ліги, демонструє досить змістовну гру і перебуває в середині турнірної таблиці.
В сьогоднішньому матчі кіровоградцям допомогти не зміг центральний захисник Денис Стоян, котрий із-за перебору жовтих карток дискваліфікований і не зміг зіграти проти своїх колишніх партнерів; на його позиції грав Володимир Остроушко. А місце опорника зайняв дебютант команди Руслан Бідненко.
Зі старту звітного протистояння глядачі на стадіоні стали свідками цікавого футболу, який демонстрували обидві команди. Перший небезпечний епізод створили гості: м’яч після удару Євгена Сантрапинських пролетів біля дев’ятки воріт кіровоградської «Зірки». Підопічні Анатолія Бузніка відразу відповіли супернику двома небезпечними комбінаціями. Якщо перша завершилася не сильним ударом головою Олександра Кочури і голкіпер «Буковини» Олександр Чурілов спокійно зафіксував м’яч у власних руках, то удар Олександра Ситніка в дотик, після флангової передачі, досяг цілі і кіровоградці повели в рахунку. Та вже через кілька хвилин, скориставшись помилкою футболістів «Зірки» в обороні, Олександр Донець встановив рівновагу в матчі. Але не довго зберігався рахунок 1:1; захисник «Буковини» при виконанні кутового удару зіграв рукою у власній штрафній площадці і арбітр матчу призначив одинадцятиметровий. Олександр Кочура впевнено реалізував пенальті, розвівши голкіпера та м’яч по різним кутах воріт. На 22-ій хвилині матчу півзахисник «Зірки» Олег Давидов зіштовхнувся з гравцем гостей Іраклієм Циколієй і отримав пошкодження. І лише завдяки силі волі Олег дограв перший тайм, а в перерві його замінили. Це суттєва втрата в даний складний період для кіровоградської команди, адже в лазареті, на разі, вже чимало травмованих (Максим Сирота, Дмитро Погребняк, Сергій Шматоваленко, Артем Коледа Олексій Городов та інші). Деякі з них, по при пошкодження, були заявлені на гру і перебували на лаві запасних.
Гості, заволодівши ініціативою на футбольному полі, яке сьогодні в складну погоду було «важким», старалися якомога швидше відігратися. І їм це вдалося зробити на 38-ій хвилині зустрічі, коли Руслан Гунчак виграв єдиноборство в Руслана Бідненка і потужно пробив по воротах «Зірки» - Андрій Товт в даній ситуації був безсилий врятувати свою команду від пропущеного м’яча. Відразу по цьому гості мали шанс вийти вперед, але після удару Євгена Сантрапинських господарів «врятувала» штанга їх воріт. Тож на перерву команди пішли за нічийного рахунку 2:2.
В другому таймі підопічні Анатолія Бузніка, які мали чимало кадрові проблеми у зв’язку переповненим лазаретом травмованих, віддали ініціативу супернику і розраховували переважно на свої контратаки. Гості запам’яталися небезпечними ударами Євгена Сантрапинських та Романа Степанкова, але Андрій Товт в тих епізодах демонстрував чудову реакцію. А от господарі, відбираючи м’яч в суперника, відразу проводили стрімкі контратаки, і якби на завершенні гравці «Зірки» грали впевненіше, то ще не раз Олександр Чурілов діставав м’яч з сітки власних воріт. Так, Олександр Ситнік не вдало зупиняв «круглого» і змарнував можливість реалізувати вихід один на один з голкіпером «Буковини». Цей же «подвиг» повторив Андрій Порошин, який програв дуель екс-голкіперу «Зірки» Олександру Чурілову. А на наприкінці матчу гості вийшли вперед: капітан чернівецької команди Руслан Гунчак ударом головою замкнув передачу Степана Маковійчука. Та все ж на радість кіровоградських вболівальників їх улюбленці змогли проявити характер і уникнути поразки. Під час виконання стандартного положення гравці «Буковини» у власній штрафній площадці зіграли порушили правила проти Олександра Ситніка і вдруге арбітр призначив пенальті у ворота чернівчан. Знову одинадцятиметровий удар виконував Олександр Кочура: удар кіровоградця був таким же бездоганним як перший – 3:3. З таким рахунком завершився цей цікавий матч.
В матчі наступного туру, 16 жовтня, кіровоградська «Зірка» в Олександрії зустрінеться з лідером ліги, командою Володимира Шарана. Побажаємо кіровоградській команді успіху в протистоянні з ПФК «Олександрія».

Віктор слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».

Переглядів: 595 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024