П`ятниця, 26.04.2024, 17:15
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Жовтень » 15 » Черги на міських зупинках.
14:53
Черги на міських зупинках.

Сьогодні як звичайно, мешканці міста з ранку мали намір скористатися громадським транспортом, яке ж було їх здивування, тим що більшість маршрутних таксі не виїхали, а ті що виїхали перестали брати стоячих пасажирів.

В подальшому з’ясувалося, що причина транспортної проблеми пов’язана із перевіркою, яку проводять працівники ДАІ.

Як повідомляє «Кіровоград.proUA.com», у яких є повідомлення обласного УДАІ, в якому зокрема, сказано: «З метою посилення державного контролю за безпекою пасажирських перевезень, станом утримання залізничних переїздів, дотримання водіями транспортних засобів вимог законодавства у сфері надання пасажирських послуг та на виконання вказівки МВС України від 13.10.2010 № 950 у період з 14.10 по 24.10 проводиться на території області комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Перевізник».

Забезпечується проведення позапланових спільних перевірок усіх без виключення пасажирських автоперевізників, особлива увага при цьому звертається на дотримання ними вимог безпеки дорожнього руху (режимів праці і відпочинку водіїв, проведення перед - та після рейсових технічних оглядів транспортних засобів, медичного огляду водіїв, рівня кваліфікації водіїв,а також належного реагування на допущені ними порушення правил дорожнього руху).

За результатами проведених перевірок будуть вжиті відповідні заходи адміністративного впливу та, за наявності підстав, будуть направлені подання на анулювання відповідних ліцензій.

Будуть організовані цільові перевірки базових автопідприємств щодо виконання ними договірних умов з авто перевізниками, а саме: зберігання транспортних засобів, їх ремонт, перед - та після рейсовий технічний огляд транспортних засобів, а також медогляд водіїв.

Буде забезпечене проведення позачергових обстежень стану утримання залізничних переїздів та, у разі виявлення порушень та недоліків, будуть направлятися відповідні приписи щодо їх усунення, а до винних будуть вжиті заходи щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності.

З метою виявлення фактів керування водіями пасажирського транспорту у нетверезому стані, спільно з медичними працівниками територіальних медичних установ будуть проведені перевірки стану водіїв при виїзді на лінію та при поверненні у гараж, а також на кінцевих зупинках маршрутів».

Тобто фактично проблеми з транспортом у місті будуть продовжуватися ще декілька днів. Звичайно можна спробувати зрозуміти перевізників та водіїв, яким не вигідно перевозити пасажирів в межах норм, якими передбачено що в маршрутних таксі (типу – Дельфін) не можна перевозити більше чотирьох стоячих пасажирів.

Мене, як звичайного мешканця вразила розмова двох жіночок в маршрутному таксі, які дуже ображалися на те що водії маршруток не беруть стоячих пасажирів, одна навіть пообіцяла поскаржитися куди треба. Я не можу зрозуміти, чому більшості мешканцям нашого міста подобається їздити в переповнених маршрутках, в порушення усіх норм та правил. Лише в нашому місті можна зупинити маршрутку хоч на перехресті. Лише в нашому місті посадка в громадський транспорт проводиться по принципу «кто успел, тот и сел». В чому причина такого поводження кіровоградців, хтось може сказати, що в нашому місті невиховане населення. Я вважаю, що таке твердження невірне, причина в існуванні транспортного питання в нашому місті, яке необхідно вирішувати.

В нашому місті повинні використовуватися автобуси великої місткості, особливо на основних маршрутах міста. Так ВАТ «Автобусний парк 13527» зробив спробу частково вирішити питання пасажироперевезень в нашому місті, випустивши на маршрути, автобуси великої місткості, але зараз їх стає все менше і менше. Причина їх зменшення наразі невідома, можливо це не виплата компенсації за перевезення пасажирів льготної категорії, що в свою чергу робить використання автобусів великої місткості економічно не вигідним. Чому міська влада допускає порушення домовленостей, не відомо. Можливо все пов’язано із виборами, які наближаються і декому вже не має різниці, що відбудеться після 31 жовтня.  

Можливо вибори, щось змінять, зараз є шанс змінити життя в нашому місті на краще, але чи скористаємося Ми шансом?            
Переглядів: 536 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024