Четвер, 25.04.2024, 15:00
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2015 » Березень » 23 » Чотири депутати заявили про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка»
19:09
Чотири депутати заявили про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка»

Андрій Денисенко, Віталій Купрій, Валентин Дідич і Олександр Дубінін заявили про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка». 

Під час прес-конференціїу Дніпропетровську Денисенко заявив, що вихід парламентаріїв пов’язаний з тим, що триває дискредитація керівництва Дніпропетровської області, а найголовніше – з тим, що не виконується коаліційна угода.

Водночас Купрій заявив, що виходить із фракції «Блоку Петра Порошенка», пояснивши це незгодою з політикою президента.

«За таких обставинах, я змушений вийти з фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді. Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, долучитися до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом впроваджуватиме в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах», –написав він на своїй сторінці в Facebook. 

Купрій також висловив переконання, що голова СБУ Валентин Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента України, «який фактично дестабілізує державну владу в регіоні».

Раніше голова СБУ Валентин Наливайченко звинувативвисокопосадовців Дніпропетровської облдержадміністрації у фінансуванні міжрегіонального злочинного угруповання. Зазначивши, що мова йде про Геннадія Корбана та Святослава Олійника, заступників голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

Радіо Свобода

Переглядів: 388 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024