Четвер, 25.04.2024, 18:36
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Листопад » 20 » Депутати-невдахи розповіли, куди тепер ходитимуть у вишуканих костюмах
19:26
Депутати-невдахи розповіли, куди тепер ходитимуть у вишуканих костюмах

Половина нинішніх депутатів, які у наступному сезоні залишиться без роботи в Раді, тепер міркують, куди пристосувати свій шикарний гардероб.

Заможні та модні люди, які ще місяць працюватимуть під куполом, розповіли ТСН. Особливе, куди будуть ходити у вишуканій формі.

Депутат від Народної партії Василь Шпак похизувався краваткою, яку йому подарували однопартійці, та запевнив, що їй знайдеться застосування за призначенням і в його рідному Хмельницькому, куди депутат повернеться із речами після завершення політичної кар'єри. А у гарному костюмі обіцяє ходити у гості на каву.

А от співачка Оксана Білозір свій гардероб та прикраси буде використовувати тепер не для політики, а заради мистецтва.

Нардеп від НУ-НС Володимир Стретович у свою чергу пообіцяв красиво вдягатися на концерти Білозір.

Регіонал Василь Кисельов невеселий та повернеться назад у Крим у тому, в чому й прийшов. Він підтримує вітчизняного виробника - носить краватку за 100 гривень та костюм від севастопольської фабрики "Ніна Онілова".

Невдача спіткала й регіонала Владислава Забарського. Стиль, над яким роками билася його дружина, відтепер немає, де продемонструвати.

Політичний опонент Забарського бютівець Анатолій Ягоферов свідомо в Раду не балотувався. Каже, що йому нічого показувати, бо вдягається аж надто скромно. Каже, в такому костюмі одна дорога - на виробництво на Луганський машинобудівний завод, де він є головою правління.

Навідміну від Ягоферова, стильні і дорогі костюми полюбляє Павло Костенко. Він носитиме їх на Черкащині, де планує після "дембелю" організувати фонд підтримки своїх виборців.

Львів'янин Іван Денькович теж не промах і на око відрізняє італійські бренди від товарів ширвжитку. Та загалом він підсумовує, що костюм - не головне. Аби мізки були. "Є така приказка зустрічають по одьожі, проводжають по уму", - нагадав політик.
Переглядів: 439 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024