Субота, 27.04.2024, 01:51
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Дітлахам на радість
00:53
Дітлахам на радість
"Вечірня газета"

Першого жовтня в Кіровограді біля багатоповерхівки на вулиці Попова,9 відбулось велике дитяче свято з нагоди відкриття чергового дитячого майданчика з числа тих, що кіровоградські майдансери вибороли для рідного міста.

Привітати присутніх прийшли міський голова Олександр Саінсус, секретар міської ради Ігор Волков, депутат міської ради Віталій Бєлов, представники громадськості тощо. Чималу кількість дітей та їхніх батьків організатори свята розвеселяли піснями та танцями, малеча мала можливість поспілкуватись з улюбленими казковими персонажами, взяти участь у численних іграх та конкурсах. Але особливу увагу юних кіровоградців привертав саме майдансівський ігровий куточок, де були гірки, гойдалки, пісочниця, інші ігрові елементи. До слова, влада відновила й реставрувала й старий дитячий майданчик, що тут розміщувався. Тапер дітям є де розгулятись і прекрасно провести разом із батьками свій вільний час. Міський голова підкреслив, що подарунок команди-переможниці телешоу «Майданс» дітям рідного міста – це свідчення патріотизму юних, небайдужості до проблем рідного міста.

– Це не остання адреса, де встановлюємо такі чудові дитячі майданчики, – повідомив Олександр Саінсус. – Діти з нетерпінням чекають на них, і завдання влади – прискорити цей процес, щоб будь-якої пори року кіровоградські малюки мали змогу активно відпочити. Для нас, дорослих, це черговий успіх, адже так приємно спостерігати, як радіють діти.

А місцеві мешканці, користуючись нагодою поспілкуватись із очільником міста, просили його облаштувати навколо майданчика невеличкий паркан, щоб відгородити його від проїжджої частини, допомогти впорядкувати прилеглу територію. Вони готові допомогти в цій благородній справі, вийти на суботник, підтримувати лад, щоб територія майданчика завжди була чистою.

Відкрито майданчики й у інших мікрорайонах. Так, на вулиці Жадова їх встановлено відразу два: один у дворі будинків №28 та №30, інший – оточений дев’ятиповерхівками №20 і №22. І перший, і другий так само сьогодні користуються шаленою популярність серед дітей. Тамтешні мешканці особливо вдячні «майдансерам», які з розумінням підійшли до вибору їхніх адрес. Адже тепер на гойдалках відпочивають діти ледь не з усього мікрорайону Космонавтів.

Не менше радіють появі майданчика малі мешканці вулиці Волкова,28, ті, хто живе на селищі Гірничому, поряд з парком Крючкова, а також на провулку Фортечному, 21-23 і вулиці Родимцева, 12, 14,16. Там теж змонтовані «майдансерівські» трофеї. Для тамтешніх мешканців майданчики стали справжнім епіцентром дитячих розваг.

Самі ж учасники телепроекту не натішаться подарунком, який їм вдалося зробити рідному місту. Утім, кажуть, без підтримки влади майданчики мали б абсолютно інший вигляд – незавершений. А так і пісок завезли, і території упорядкували. Тож тепер закликають городян бережно ставитися до гойдалок і не завдавати їм шкоди.
Переглядів: 628 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024