Четвер, 28.03.2024, 13:37
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Експерт: Влада займає безвідповідальну позицію щодо курсу гривні
10:12
Експерт: Влада займає безвідповідальну позицію щодо курсу гривні

У прямому ефірі інформаційної програми «Події» на каналі «Україна» політолог Віктор Небоженко прокоментував економічну ситуацію в країні.

Віктор Небоженко вважає, що нарада Президента, Прем’єр-міністра, Голови Національного банку не зможе підняти курс гривні.

«Я думаю немає, і їх позиція дуже невиразна і дуже безвідповідальна, тому що насправді ми бачили, як за цей місяць стрімко погіршувалася ситуація з гривнею, як йшла девальвація. Буквально за місяць близько 10 млн українських громадян зубожіли в 2-3 рази. Такого у нас ніколи не було. Треба давно вже знімати Главу Нацбанку, або принаймні Президенту приймати якесь рішення разом з Генеральним прокурором, з Міністром фінансів, і нам потрібно надзвичайне засідання Верховної Ради, на якому необхідно ставити питання не вислуховування, а особистої персональної відповідальності за фінансові спекуляції. І про ці спекуляціях потрібно говорити відкрито, адже тільки дуже вузька частина банків отримала рефінансування і чекають, коли МВФ видасть чергову порцію, яку можна відразу кинути в спекулятивний ринок», — заявив Небоженко.

Політолог упевнений, якщо зараз курс якось не вдасться зупинити, то буде неможливо прийняття бюджету.

На запитання ведучої про те, чи можлива відставка Гонтаревої заради збереження коаліції, Віктор Небоженко заявив: «Я думаю, що Президент Порошенко, на жаль, не віддасть Гонтареву».

socportal.info

Переглядів: 373 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024