Четвер, 25.04.2024, 03:53
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Листопад » 7 » Феєрична перемога
18:27
Феєрична перемога
06.11.2010 г. 

«Фенікс-Іллічовець» - «Зірка» 1:6 (0:5) (Рябцев, 55 - Давидов, 13; 19; Сирота, 18; Остроушко, 33; Луценко, 42; Порошин, 80)

«Фенікс-Іллічовець»: Тукач, Михайлюк, Круцкевич, Никонов, Андреянов (Радевич, 46), Ворона, Шаповал, Рябцев, Блудов (Дяченко, 46), Шибко, Зотов.

«Зірка»: Товт (Коледа, 90), Пінчук, Стоян, Смалько, Остроушко, Ситнік (Галенко, 61), Сирота, Луценко (Костюченко, 72), Давидов (Погребняк, 61), Порошин (Белошапка, 81), Скляр.

Попередження: Скляр, 24; Смалько, 45; Стоян, 63.

На матч з калінінською командою кіровоградські футболісти з нетерпінням очікували, адже ще свіжі спогади прикрих поразок цього літа від «Фенікс-Іллічовець». Тож у гостей звітного протистояння було чимале бажання взяти реванш і, забігаючи наперед, відзначимо, що кіровоградцям це вдалося сповна.
Лінію оборони «Зірки» склали Тарас Пінчук, Денис Стоян, Володимир Остроушко, котрий замінив на позиції центрального захисника травмованого Євгена Атаєва, та Андрій Смалько; Олександр Скляр в другому матчі поспіль зайняв позицію опорника; на вістрі атаки діяв трикутник Олександр Ситнік – Андрій Порошин – Максим Сирота; місце у ворота було довірено Андрію Товту.
З перших хвилин кіровоградська команда заволоділа територіальною та ігровою перевагою на футбольному полі стадіону «Юність» села Калініно. Якщо перша десятихвилинка матчу не порадувала глядачів небезпечними моментами біля воріт команд, то наступна принесла чимало радісних емоцій кіровоградським прихильникам футболу. Спочатку після чудової флангової передачі у виконанні Тараса Пінчука Олег Давидов виявився найпрудкіших в штрафній площадці суперника і відкрив рахунок в матчі. Після першого пропущеного голу господарі матчу «поплили»: до двадцятої хвилини зустрічі гості завдяки влучним пострілам Максима Сироти і Олега Давидова, який оформив в цьому матчі дубль, повели в рахунку 3:0. На досягнутому кіровоградська команда не зупинилася; відчувши проблеми в захисті команди «Фенікс-Іллічовець», особливо провалювався лівий захисник Михайло Андреянов, котрий, до речі, в минулому сезоні був адміністратором калінінської команди, й не від доброї волі був змушений повернутися на футбольне поле, в першій половині матчі ще двічі засмутили голкіпера господарів Сергія Тукача. На 33-ій хвилині Володимир Остроушко скористався не вдалим вибиванням м’яча голкіпера суперника і забив четвертий м’яч у ворота господарів, а за три хвилини до завершення тайму Роман Луценко наважився на індивідуальний прохід, обігравши двох гравців суперника, невідпорно пробив повз Сергія Тукача – 5:0 на користь підопічних Анатолія Бузніка. Такого рахунку в першому таймі ніхто не очікував. Кіровоградцям вдалося продемонструвати високу реалізацію власних створених моментів біля воріт суперника. Перша половина матчу принесла чимало позитивних емоцій групі кіровоградських фанів, котрі приїхали підтримати свою улюблену команду. Зазначимо, що на стадіоні було чутно лише групу підтримки «Зірки», адже місцевих вболівальників було досить мало.
У порівнянні з першим таймом, в якому кіровоградська команда володіла повною перевагою, у другому – м’яч більше контролювали футболісти калінінської команди. Команді з Калініно в другій сорокапятихвилинці вдалося лише забити гол престижу: його на 55-ій хвилині провів Сергій Рябцев. А от гравці кіровоградської «Зірки» до завершення зустрічі мали кілька можливостей для взяття воріт суперника. Двічі загрожував воротам Андрій Порошин: якщо перший постріл в дев’ятку голкіпер господарів «потягнув», то з другим ударом нападника кіровоградської команди страж воріт калінінців впоратися не зумів. Активно в гру вступив Артем Белошапка, котрий у другому матчі поспіль вийшов на заміну в якості польового гравця. Наприкінці арбітр міг призначити одинадцятиметровий за порушення правил проти Белошапки, але пожалів господарів. Тож в підсумку підопічні Анатолія Бузніка здобули розгромну перемогу над командою «Фенікс-Іллічовець», котрий як і в попередньому матчі з ФК «Львів» зазнав поразки з рахунком 1:6.
В наступному турі кіровоградська «Зірка» 14 листопада вдома прийме білоцерківський «Арсенал». Матч розпочнеться о 13.00. Підтримайте улюблену команду!

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 562 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024