П`ятниця, 19.04.2024, 06:18
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Вересень » 19 » «Геліос» переміг «Зірку»
07:49
«Геліос» переміг «Зірку»
«Зірка» - «Геліос» 1:3 (1:1) (Ситнік, 40 - Гаді, 5; Даудов, 52; Тарасенко, 56)
В стартовому складі наставник господарів Олександр Деріберін довірив місце голкіперу Артему Коледі, котрий в останніх зустрічах, схоже, завоював місце голкіпера №1 в «Зірці»; лінія захисту склали Денис Стоян, Тарас Пінчук, Дмитро Погребняк та Андрій Смалько. На жаль, через травму сьогодні не зміг зіграти центральний захисник Сергій Шматоваленко, на позиції якого сьогодні грав Тарас Пінчук.
Початок зустрічі був гостями: активність на фланзі Марата Даудова вже на п’ятій хвилині матчу принесла свій результат – трьохходівка Даудов – Назарук – Гаді завершилася влучним пострілом останнього. Після такого повороту подій на футбольному полі господарі старалися відразу відігратися, але завершення атак у виконанні Олега Давидова та Романа Луценка успіху не мали. В подальшому господарі створили ще кілька можливостей для взяття воріт Олексія Качоренка: спочатку Роман Луценко, обікравши півзахисника суперника, віддав Олександру Ситніку на вихід тет-а-тет з голкіпером – нападник кіровоградської команди свою дуель програв Олексію Качоренку; Олександр Кочура зі штрафного перевіряв реакцію голкіпера харківської команди, а Дмитро Погребняк із-за меж штрафної площадки – в обох випадках воротар парирував удари. На 28-ій хвилині гості провели швидку контратаку, яку завершував Сергій Назарук – м’яч пролетів над перекладиною воріт Артема Коледи.
Футболістам кіровоградської команди часом вдавалося створювали в першому таймі змістовні комбінації, але от їх завершення бажало кращого, не вистачало останнього влучного пострілу у виконанні гравців «Зірки». На 40-ій хвилині старання кіровоградців були винагородженні забитим м’ячем – Володимир Остроушко з флангу виконав чудову передачу на Олександра Ситніка, який, перебуваючи в оточенні двох захисників, ударом головою пробив точно в нижній лівий кут воріт. Кіровоградці на 45-ій хвилині мали шанс вийти вперед, але м’яч після удару зі штрафного у виконанні Олександра Кочури спокійно зафіксував голкіпер гостей. За нічийного рахунку команди пішли на відпочинок.
Активно розпочали другу половину матчу господарі: мав шанс відзначитися Олександр Кочура – м’яч пролетів біля дев’ятки воріт гостей. А в інтервалі чотирьох хвилин господарі припустилися двох результативних помилок. З передачі В’ячеслава Гаді Марат Даудов ударом в падінні головою знову вивів вперед харківську команду, а на 56-ій хвилині помилився Андрій Смалько і Олександр Тарасенко втретє змусив Артема Коледу діставати м’яча з сітки власних воріт.
В подальшому господарі старалися відігратися, але максимум на вони спромоглися, це на забитий м’яч Олександром Кочурою з положення поза грою і взяття воріт суперника було відмінено та небезпечний удар головою у виконанні все того Кочури, який по завершенні матчу було визнано кращим гравцем звітного матчу в складі кіровоградської «Зірки». А от харківський «Геліос» в останні півгодини зустрічі мав чудові шанси довести рахунок до розгромного, але їх підвела реалізація: знову найактивніші два гравця цього матчу В’ячеслав Гаді та Марат Даудов організували на 64-ій хвилині небезпечну атаку, яку завершував Гаді – Артем Коледа «врятував» свою команду. В кінцівці звітної гри Артем Коледа парирував досить небезпечний постріл в упор Юрія Фоменка. Вихід чотири в два гравця «Зірки» завершував Денис Соломаха – рикошетом від Дениса Стояна, який в останній момент встиг підставитися, м’яч пролетів біля дев’ятки воріт господарів. Фінальний свисток зафіксував перемогу з рахунком 3:1 харківського «Геліоса», який перервав трьохматчеву серію поразок. В наступному турі, 26 вересня, кіровоградська «Зірка» в гостях зіграє з охтирською командою «Нафтовик-Укрнафта».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».

Переглядів: 656 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024