П`ятниця, 29.03.2024, 03:50
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Грудень » 18 » Ігор Єнчев - переможець конкурсу «Творіть із задоволенням»
20:08
Ігор Єнчев - переможець конкурсу «Творіть із задоволенням»
За інформацією Кіровоградської обласної громадської організації «Об'єднання болгар «Нашта хору»

Минулої п'ятниці відбувся обласний фінал всеукраїнського конкурсу «Творіть із задоволенням », організований Кіровоградським регіональним управлінням ПАТ КБ «ПриватБанк». Перше місце і грошову премію завоював Ігор Єнчев з Вільшанки.


«Акція проводилася серед клієнтів банку, які отримують різні види соціальних допомог: пенсії, виплати для безробітних, малозабезпечених, по інвалідності, - розповідає Ольга Бєльчик, керівник департаменту просування соціальних послуг Кіровоградського регіонального управління ПАТ КБ« ПриватБанк». - Відгукнулося 75 учасників, які займаються виготовленням різних виробів своїми руками. Представлені на конкурс роботи були абсолютно різного плану: вишивка, робота з шкірою, кераміка, роботи з тіста, по дереву, орігамі, квілінг. Звичайно, всі роботи були індивідуальними, але журі, яке складалося як із співробітників банку, так і професіоналів, все-таки потрібно було визначити кращих. Не приховую, перевагу ми віддали учасникам-інвалідам, які, маючи певні фізичні вади, іноді можуть зробити те, що не під силу абсолютно здоровим людям».


Таким чином, переможцем конкурсу став Ігор Єнчев, який вже 10 років займається вишивкою. «Ігор - активний член нашої організації, - розповідає Сергій Осадчий, голова Кіровоградської обласної громадської організації «Об'єднання болгар «Нашта хору». - Він - інвалід-спинальник вже 17 років. Умови, в яких він проживає у віддаленому районному центрі, не назвеш легкими. І ми всіма силами намагаємося допомагати йому». Участь Ігоря Єнчева в цьому конкурсі не обійшлося без допомоги Асамблеї інвалідів. Представник Асамблеї в Кіровоградській області Олександр Боршуляк зауважує, що їхня організація працює над тим, щоб створити Ігорю максимальні можливості для реабілітації, повноцінного життя і творчості: «Тому що творчість - це добре, а йому потрібен автомобіль, лікування. І я думаю, якщо ми будемо діяти разом: і з Сергієм Юрійовичем і його організацією, і представниками банківської сфери, ми зможемо для таких мужніх людей, як Ігор, зробити набагато більше! ».
Переглядів: 510 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024