Середа, 17.04.2024, 01:29
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Грудень » 5 » Японський самурай приїхав у Кіровоград
17:41
Японський самурай приїхав у Кіровоград
Володар чорного поясу із джиу-джитсу Таніно Буні приїхав на запрошення Національної федерації традиційного карате. Майстер провів міжнародний семінар за участю представників України та Росії. До України Таніно Буні приїхав вперше. Він представник школи джиу-джитсу «Ягю сінган-рю тай-дзюцу». Вона існує в Японії понад 400 років. Послідовники цього стилю є у всьому світі. 

Ось як прокоментував участь у семінарі представник московської школи «Ягю сінган-рю тай-дзюцу» Григорій Смірнов: «Я займаюся даною школою давно та відвідую всі семінари цього вчителя. Дуже приємно займатися з Таніно Буні, він завжди добре навчає та дає щоразу нові знання».

Крім нього, семінар відвідали гості з Харкова, Луцька, Калінінграда та Сочі. Президент Національної федерації традиційного карате Володимир Савченко пояснює таку популярність унікальністю цього стилю джиу-джитсу. Навіть в Японії він не розвивається масово, а передається безпосередньо від вчителя до учня.

«Ці знання передають індивідуально від вчителя до учня, тобто з кожним учнем працює майстер. Саме тому такі семінари налічують не більше 15–20 чоловік, але разом з тим ми зробили крок до того, щоб інформація про місто Кіровоград лунала в Токіо якомога частіше» — зазначив президент НФТКУ Володимир Савченко.

За словами Таніно Буні, його візит передує приїзду до Кіровограда ще сильнішого майстра — нинішнього керівника школи: «Наступного року Катисука сенсей — вчитель самого Таніно Буні приїде сюди для проведення семінару».

kirovograd.net


Переглядів: 626 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024