П`ятниця, 26.04.2024, 10:03
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Червень » 11 » Мешканці Донецька хочуть через суд вирішити питання забудови їхнього двору компанією Олександра Януковича.
19:24
Мешканці Донецька хочуть через суд вирішити питання забудови їхнього двору компанією Олександра Януковича.
TCH.ua

Мешканці Донецька просять Ворошилівський райсуд міста скасувати рішення Донецької міськради про передачу корпорації "МАКО" земельної ділянки в оренду.

Про це йдеться в тексті позовної заяви ініціативної групи мешканців будинку 48-а по вулиці Університетській.

Повідомляється, що позивачі також просять суд визнати протиправними дії Донецької міськради, що виразилися в порушенні прав позивачів на користування земельною ділянкою житлової та громадської забудови міськради, проживання в безпечному для життя і здоров'я довкіллі, участь у місцевому самоврядуванні та отримання достовірної інформації.

Крім того, жителі просять суд зобов'язати Донецьку міськраду провести відновлювальні роботи з приведення земельної ділянки у придатний для користування стан.

Відповідачем за позовом є Донецька міськрада, третіми особами - корпорація "Менеджмент ассетс компані" (МАКО), а також обласні підрозділи Держкомітету земельних ресурсів, Держекоінспекції та Інспекції держархітектурного контролю.

За словами мешканців будинку, МАКО, що займається будівельним бізнесом, належить старшому синові президента Віктора Януковича Олександру.

Як повідомлялося раніше, партія "Батьківщина" вимагає від Генпрокуратури негайно порушити кримінальну справу за фактом побиття громадян у Донецьку, що захищають свою прибудинкову територію від фірми-забудовника МАКО.

На будмайданчику біля готелю "Дружба" в Донецьку 8 червня сталася сутичка між місцевими жителями і невідомими людьми в спортивній формі.
Переглядів: 464 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024