Четвер, 25.04.2024, 16:47
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Вересень » 15 » Начальника кіровоградської спецінспекції заборонили показувати по телебаченню
22:36
Начальника кіровоградської спецінспекції заборонили показувати по телебаченню
Начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради Віктор Іванов (на фото) заявив, що обласне телебачення отримало вказівку не згадувати його прізвища і не показувати його обличчя у своїх передачах. У зв'язку із цим він надіслав на адресу голови ОДА Сергія Ларіна звернення такого змісту.

Голові Кіровоградської
облдержадміністрації
Ларіну С.М.

Звернення

Шановний Сергію Миколайовичу!

Я, як начальник спеціалізованої інспекції з питань благоустрою Кіровоградської міської ради, звертають до Вас від імені територіальної громади міста.

Наголошуючи на Вашому особистому внеску в налагодження благоустрою міста, відзначаючи Ваше персональне доброзичливе ставлення до кіровоградців щодо вирішення гострих соціальних проблем – звертаю Вашу увагу, що цього тижня відбулося блокування інформаційних каналів висвітлення успішної діяльності спеціалізованої інспекції і виконання моїх професійних обов’язків в інтересах мешканців м. Кіровограда, що дотепер не мало місця і, звичайно, прикро мене здивувало.

Сергіє Миколайовиче, Вам відомо, який масив скарг, що надходить по «гарячій лінії» і здебільшого пов’язаний з благоустроєм і санітарним станом міста, переадресовується на моє ім’я і виконання яких я безпосередньо контролюю. Тому швидке реагування на усунення отриманих скарг потребує оперативного втручання, щоб ці порушення не переростали у системне явище.

Знаючи Вас, як мудрого і толерантного політика, вірю у Ваше щире розуміння та сподіваюсь на активну підтримку з Вашого боку, адже за таких обставин складається враження, що робота спеціалізованої інспекції у такому форматі не потрібна і не влаштовує обласну владу, що в свою чергу йде в розріз з інтересами територіальної громади.

На мою думку жодна передвиборча кампанія не повинна підривати спокою і порядку у місті, а відтак має постійно висвітлюватись засобами масової інформації. Тому прошу Вас втрутитись до ситуації і відновити режим нормальної колишньої співпраці між начальником спеціалізованої інспекції та засобами масової інформації, який існував до теперішнього часу без блокувань і упереджень.

З повагою,
начальник спеціалізованої інспекції Віктор Іванов
Переглядів: 535 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024