Вівторок, 23.04.2024, 12:46
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Жовтень » 24 » Не забиваєш ти – забивають тобі
10:26
Не забиваєш ти – забивають тобі
23.10.2010 г.
«Зірка» — «Чорноморець» — 0:1 (0:0) (Бабич, 86)

«Чорноморець»: Паст, Гришко, Портільо, Бабич, Владов, Бобко, Трусевич, Де Матос, Ребенок, Васін (Дорош, 77), Політило (Балабанов, 88).

«Зірка»: Коледа, Стоян, Остроушко (Скляр, 73), Ситнік, Атаєв, Погребняк (Сирота, 39), Луценко, Давидов, Чорномаз, Порошин (Демиденко, 85), Кочура (Галенко, 67).

Попередження: Атаєв, 55; Демиденко, 85 — Де Матос, 51.


В 17-ому турі першого кола першості України серед команд першої ліги в гості до кіровоградської команди завітав найбільш титулований клуб ліги, одеський «Чорноморець».
Наставник кіровоградської «Зірки» Анатолій Бузнік напередодні звітного матчу мав чималі проблеми зі складом: декілька гравців мають пошкодження, два флангові захисники Тарас Пінчук і Андрій Смалько дискваліфіковані. В такий складний період Анатолій Іванович позицію лівого захисника довірив Павлу Чорномазу, правого – Володимиру Остроушко, котрий є універсалом і раніше закривав проблемну позицію центрального захисника, а звичною позицією для нього є місце опорника – сьогодні до 39-ій хвилині опорником грав Дмирто Погребняк, а після його заміни Олександр Ситнік був змушений зайняти те місце, а на фланг відправився Максим Сирота, котрий замінив Погребняка.
Початок матчу був за футболістами одеського «Чорноморця». Сергій Політило з гострого кута перевіряв реакцію голкіпера «Зірки» Артема Коледи – останній відмінно зіграв. Через пару хвилин Політило знову був на вістрі атаки – удар півзахисника парирував Коледа. Після стартового натиску одеської команди господарі перехватили ініціативу на футбольному полі; футболісти «Чорноморця» не встигали за гравцями суперника, внаслідок чого порушували правила. Так, на собі «заробили» небезпечні штрафні удари Роман Луценко, для якого звітна гра була принциповою, адже в минулому Роман захищав кольори «Чорноморця» в еліті українського футболу, і Андрій Порошин. Але, на жаль, виконання досить небезпечних штрафних не принесли успіху господарям: Дмитро Погребняк поцілив в стінку гравців суперника, м’яч після удару Олега Давидова пролетів біля штанги воріт Євгена Паста. А на десятій хвилині звітної зустрічі Олександр Кочура вийшов один на один з голкіпером гостей: перший удар Олександра воротар «Чорноморця» парирував, а м’яч після повторного удару вихованця кіровоградського футболу з лінії власних пустих воріт вибив Дмитро Гришко. Це був перший 100% момент для взяття воріт в цьому матчі.
В подальшому гості володіли ініціативою, але без особливо небезпечних моментів біля воріт господарів. Гострою була подача бразильського легіонера гостей захисника Де Матоса - захисники господарі відмінно зіграли, розрядивши ситуацію біля власних воріт. В середині першого тайму Максим Трусевич загрожував воротам «Зірки» – Артем Коледа перевів м’яч на кутовий. Гарний шанс відзначитися мав Денис Васін, але після подачі Івана Бобка не зміг скористатися позиційною помилкою центральних захисників «Зірки» - м’яч після його кволого удару пролетів далеко від воріт кіровоградців.
Наприкінці першого тайму господарі не реалізували декілька добротних моментів для взяття воріт одеситів. Олександр Кочура міг двічі забивати, але в першому епізоді на відстані одного метра не поцілив у ворота, а в іншому – розминувся з м’ячем, після гострого прострілу Романа Луценка. А Іван Бобко при захисті власних воріт під час виконання кутового біля воріт «Чорноморця» ледь не зрізав м’яч у власні ворота – «круглий» пролетів впритул зі штангою воріт Євгена Паста. Без забитих м’ячів перший тайм і завершився.
Початок другого тайму запам’ятався, в першу чергу, грубою грою одеської команди, внаслідок чого отримали пошкодження Олег Давидов і Олександр Ситнік. На ці дії одеситів господарі відповіли виходом тет-а-тет з голкіпером «Чорноморця» Євгеном Пастом: Максим Сирота програв дуель голкіперу суперника, а добивання Олега Давидова парирував невтомний Євген Паст. Відступний постріл Ярослава Галенка з труднощами Паст ліквідував загрозу власним воротам: м’яч від рук Євгена летів у його ворота, але встиг Паст перегрупуватися і повторним рухом зафіксувати м’яч. Цей подвиг здійснив і Артем Коледи одну хвилину потому: на вістрі атаки «Чорноморця» був Сергій Політило. Проведені заміни в складі господарі були проведенні у зв’язку з пошкодженнями основних гравців Олександра Кочури, Андрія Порошина і Володимира Остроушко. Це і стало вирішальним у поразці кіровоградців, адже, вийшовши на заміну Євген Демиденко першим своїм дотиком втратив м’яч, порушивши після цього правила, отримавши попередження за це і було призначено штрафний удар, виконання якого приніс успіх гостям: при подачі Сергія Політило на 86-ій хвилині припустився помилки голкіпер Артем Коледа, чим скористався капітан «Чорноморця» Олександр Бабич, пробивши головою у пусті ворота – 0:1 на користь одеситів. Цей рахунок залишився до завершення матчу: Олександр Ситнік пробивав під перекладину воріт Паста – останній впевнено зіграв, а намагання Павла Ребенка збільшити перевагу в рахунку не увінчалися успіхом. На жаль, кіровоградська команда сьогодні не реалізувала декілька чудових моментів для взяття воріт, а от суперник зумів скористатися помилкою господарів і святкувати мінімальну перемогу. Звітний матч став завершальним для кіровоградської команди в першому колі першості. Попереду чекає друге коло, яке розпочнеться вже через тиждень. 31 жовтня «Зірка» знову вдома зіграє: суперником буде сусід по турнірній таблиці івано-франківське «Прикарпаття». Матч розпочнеться о 14.00. Підтримайте улюблену команду!

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 709 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024