Четвер, 25.04.2024, 12:53
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Жовтень » 7 » Не зручний суперник
08:09
Не зручний суперник
«Динамо-2» - «Зірка» 3:0 (1:0) (Коркішко, 23; Новак, 77; Мединський, 80)

«Динамо-2»: Загладько, Допілка, Кушніров, Новак, Люлька, Боришкевич (Козлов, 66), Оберемко, Рибалка (Макаренко, 90), Суарес (Морозенко, 70), Шевчук, Коркішко (Мединский, 75).

«Зірка»: Белошапка, Пінчук, Стоян, Смалько, Остроушко, Давидов (Чорномаз, 71), Атаєв, Городов (Шматоваленко, 70), Ситнік, Порошин (Демиденко, 82), Кочура.

Попередження: Новак, 43 - Стоян, 72.

У порівнянні з попереднім, переможним, матчем з вінницькою «Нивою» наставник кіровоградської команди Анатолій Іванович Бузнік у стартовому складі зробив дві зміни: місце у воротах зайняв Артем Белошапка, а в півзахисті Романа Луценка замінив Олексій Городов. Знову кіровоградська команда вийшла з одним яскраво вираженим нападником Андрієм Порошиним, якому в атаці допомагали Олександр Кочура та Олександр Ситнік. З перших хвилин на футбольному полі спостерігалася напружена боротьба в центрі – змагання півзахисних ланок обох команд. Активно грав на своєму фланзі Андрій Смалько, який намагався загострити гру в штрафній площадці суперника подачами, але то захисники «Динамо-2» впевнено грали, то голкіпер господарів добре грав на виходах, то бракувало точності передачам.
На двадцятій хвилині зустрічі Тарас Пінчук віддав чудову передачу на Андрія Порошина, але вихованцю кіровоградського футболу не пощастило – м’яч після його полетів повз ворота Романа Загладько. Через три хвилини по цьому півзахист кіровоградців обрізався, чим миттєво скористався суперник: Дмитро Коркішко ударом із-за меж штрафної площадки застав зненацька Артема Белошапку.
В подальшому господарі старалися грати, в першу чергу, з оглядкою на власні ворота, а футболісти кіровоградської команди при отриманні м’яча досить повільно розгортали свої атаки, наслідок чого вони переходили в позиційні. Молоді динамівці встигали накривати гравців атаки гостей, а коли, все ж кіровоградці обігравали своїх опікунів, то ті грамотно порушували правила на безпечній відстані. В першій половині матчу запам’яталося лише стандартне положення у виконанні Дениса Стояна: центральний захисник «Зірки» прямим ударом зі штрафного заставив Романа Загладько продемонструвати свою майстерність – кутовий. Інший удар зі штрафного був не таким вдалим: Денис поцілив у стінку гравців «Динамо-2». На перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.
В другому таймі підопічні Анатолія Бузніка намагалися уникнути поразки. Олег Давидов мав завершувати швидку контратаку своєї команди, але не очікував на м’яч, що той дістанеться йому і в штрафній площадці суперника втратив «круглого». Дещо в схожій ситуації втратили м’яч Андрій Порошин та Олександр Ситнік – не розібралися хто має пробивати. Олег Давидов перевірив реакцію голкіпера господарів ударом здалеку: останній впевнено зіграв, зафіксувавши м’яч у власних руках. В середині другого тайму було наглядно видно, що Олексій Городов втомився і наставник гостей перебудував команду в центрі півзахисту: Сергій Шматоваленко (він грав на очах свого батька, який є тренером «Динамо-2»), замінивши Олексія, зайняв позицію Володимира Остроушко, котрий перемістився на позицію Олексія Городова. Найбільш реальний шанс забити мав Олександр Кочура, який при подачі партнера випередив голкіпера «Динамо-2» і пробивав головою – м’яч пройшов вище перекладини воріт Романа Загладько. А от кияни в схожій ситуації зуміли забити: Євген Новак передачу з кутового втілив в забитий м’яч. Другий пропущений м’яч деморалізував кіровоградську команду і через три хвилини довга передачу в штрафну площадку «Зірки» знайшла свого адресата: Ігор Мединський, який за п’ять хвилин до цього замінив автора першого голу в звітному матчі, в один дотик встановив остаточний рахунок в матчі – 3:0. Такого результату, звісно, гості не заслужували, але, що поробивши – це футбол. На матчі з київським «Динамо-2» кіровоградську «Зірку» приїхала віддана група вболівальників, котрі на протязі всього матчу палко та активно підтримували свою улюблену команду.
Київське «Динамо-2» стало найбільш не зручним нашим суперником, адже і в минулій першості під керівництвом Ігоря Жабченка кіровоградська команда двічі поступилася супернику: в Києві з рахунком 0:2, а вдома – 0:1. Ворота киян знову залишилися «сухими». Що ж не будемо сумувати. Віримо, що в наступному матчі з чернівецькою «Буковиною» підопічні Анатолія Бузніка порадують своїх відданих вболівальників чудовою грою та здобудуть таку потрібну перемогу.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка»
Переглядів: 638 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024