Середа, 24.04.2024, 19:47
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Липень » 27 » Неочікувана поразка
23:25
Неочікувана поразка

Футбольный клуб "Зирка"

25.07.2010 г.
«Зірка» - «Фенікс-Іллічовець» 0:2 (0:1) (Івашко, 39; Погорельцев, 90+4)
«Зірка»: Белошапка, Круцкевич, Пінчук, Стоян, Смалько (Атаєв, 82), Городов, Ткачук (Костюченко, 63), Ситнік (Бондарев, 46), Демиденко (Погребняк, 75), Давидов (Гріщенко, 46), Кочура.
«Фенікс-Іллічовець»: Тукач, Луценко, Бобух, Бриль, Каваців, Ніконов (Гай, 52), Павелько, Рябко (Погорельцев, 86), Панченко, Івашко (Попов, 89), Леонов (Рябцев, 67).
Попередження: Кочура, 36; Стоян, 50; Городов, 73 – Бриль, 18; Ніконов, 50.


У першому домашньому матчі кіровоградська «Зірка» приймала «Фенікс-Іллічовець». Олександр Деріберін, порівняно з попереднім матчем в Івано-Франківську, вніс дві зміни в стартовий склад своєї команди: з перших хвилин на поле вийшли Олександр Кочура (в першому матчі він через пошкодження не зміг допомогти своїй команді) та Євгеній Демиденко.
Початок зустрічі пройшов в неквапливому темпі при однаковому проценті володіння м’яча, проте вже з 9-ої хвилини матчу кіровоградська команда заволоділа ініціативою, а гості стали грати від оборони. Потрібно відзначити, що гравці оборони калінінської команди в звітній грі продемонстрували непогану гру та підстраховку. Господарі, володіючи чималою перевагою, кілька разів змогли точно пробити по воротах суперника, але в тих епізодах відмінну реакцію демонстрував голкіпер Сергій Тукач. Так страж воріт «Фенікс-Іллічовця» парирував підступний удар головою Олександра Кочури в середині першого тайму, впевнено грав при ударах здалеку Тараса Пінчука та Олександра Ситніка.
За десять хвилин до перерви активний Олександр Кочура, якого, до речі, по завершенні матчу було визнано кращим гравцем у складі кіровоградської «Зірки», у штрафному майданчику впав після зіткнення з гравцем суперника – у цьому спірному моменті арбітр пред’явив гравцю «Зірки» жовту картку за симуляцію. А на 39-ій хвилині перший небезпечний момент біля воріт Артема Белошапки закінчився забитим голом у ворота кіровоградської команди: Руслан Івашко ударом головою поцілив точно в нижній лівий кут воріт господарів. Тож перша половина матчу завершилася мінімальною перемогою гостей.
Після перерви в діях кіровоградської команди відчувалася втома, а гравці, які вийшли на заміни, не змогли підсилити гру своєї команди. Володіючи перевагою, господарі не змогли пройти оборону гостей, котрі захищалися всією командою і думали лише про збереження здобутої переваги, не рідко затягуючи час та збиваючи темп атак кіровоградців. А коли вже йшли компенсовані хвилини матчу гості скористалися помилкою центру оборони «Зірки» і Роллан Погорельцев реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером кіровоградської команди Артемом Белошапкою, встановивши остаточний рахунок матчу 0:2 на користь команди «Фенікс-Іллічовець».
На жаль, старт нинішнього сезону не вдався. Житимемо надією на перемоги у наступних матчах, а нині іде стадія побудови нової команди, котра в нинішнє міжсезоння зазнала чималих кадрових змін. Тож потрібно набратися терпіння. Нагадаємо, що минулого року кіровоградська команда теж складно розпочинала сезон і першу перемогу здобула лише в шостому турі першості.
А наступний матч кіровоградська команда зіграє 31 липня в Білій Церкві проти місцевого «Арсеналу».

P.S. Якщо міняти команду кожний рік, нічого доброго з цього не буде.
Переглядів: 631 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024