П`ятниця, 26.04.2024, 20:08
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Вересень » 26 » Невтішний підсумок матчу в Охтирці
22:36
Невтішний підсумок матчу в Охтирці
«Нафтовик-Укрнафта» - «Зірка» 2:0 (0:0) (Вітер, 49; Саванчук, 64)

«Нафтовик-Укрнафта»: Дейнеко, Зайчук, Єсип, Карпенко, Котелюх, Тарасенко, Юрченко (Покосенко, 70), Ліщук (Євсєєв, 28), Саванчук (Прокурор, 86), Вітер (Коваль, 79), Башлай (Деревльов, 46).

«Зірка»: Белошапка, Шматоваленко, Пінчук, Стоян, Смалько, Остроушко, Сирота (Чорномаз, 75), Атаєв, Луценко (Городов, 62), Порошин (Ситнік, 73), Кочура.

Вилучення: Шматоваленко, 69.


В Охтирці у матчі 12-го туру першості України серед команд першої ліги місцева команда «Нафтовик-Укрнафта» приймала кіровоградську «Зірку». У звітному матчі у зв’язку з дискваліфікацією участі взяти не зміг півзахисник кіровоградської «Зірки» Олег Давидов. В стартовому складі кіровоградців, у порівняно з попереднім домашнім матчем з харківським «Геліосом», наставник «Зірки» Олександр Деріберін вніс суттєві корективи. Так відновилися після травми захисник Сергій Шматоваленко та півзахисник Максим Сирота; місце у воротах зайняв Артем Белошапка, а на вістрі атаки вийшов Андрій Порошин, котрого 22 вересня було заявлено за кіровоградський клуб і ця гра стала першої для Андрія після 11-ти річної перерви. В першій половині зустрічі кіровоградська команда виглядали «свіжіше», володіла територіальною та ігровою ініціативою. Можливо однією з причин була менша кількість часу на підготовку охтирської команди до звітного матчу, адже ще 22 вересня грала в 1\16 фіналу Кубка України до «Єдності» з Плисок. А от підопічні Олександра Деріберіна, володіючи перевагою на футбольному полі, до перерви, на жаль, не зуміли втілити в забитий м’яч. Так з передачу Максима Сироти на 39-ій хвилині відмінний шанс відзначитися мав Роман Луценко, але, перебуваючи без опіки гравців суперника, гравцю «Зірки» зовсім не вдався удар. Через пару хвилин знову завершував атаку Роман, але удар вийшов не сильним і голкіпер охтирці без проблем зафіксував у своїх руках. Господарі в першій половині зустрічі не порадували своїх вболівальників. Тож на відпочинок команди пішли без забитих м’ячів.
А от другий тайм розпочався з швидкого голу господарів у виконанні Дмитра Вітера, котрий реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером кіровоградців. Це забитий мяч суттєво вплинув на перебіг матчу, адже в діях гравців «Зірки» збільшилася кількість помилок, одна з яких привела до другого забитого м’яча на 64-ій хвилині: у штрафній площадці гостей захисники невпевнено вибили м’яч на Саванчука, який прицільним ударом в нижній лівий кут Артема Белошапки подвоїв перевагу своєї команди. Через кілька хвилин по цьому господарі організували ще одну стрімку контратаку по лівому фланзі оборони «Зірки» і центральний захисник кіровоградців Сергій Шматоваленко з порушенням правил зупинив гравця суперника, за що отримав жовту картку, яка для нього була вже другою й Сергій залишив свою команду в меншості. Здобувши кількісну перевагу, футболісти охтирської команди мали шанси доводити рахунок до розгромного, але ні Богдан Єсип, ні Андрій Коваль, не скористалися своїми можливостями для взяття воріт «Зірки». Повіривши в перемогу, господарі дещо розслабилися, дозволивши підопічним Олександра Деріберіна, граючи в меншості, створити кілька небезпечних ситуацій біля воріт Євгена Дейнеки, але, на жаль, Павло Чорномаз з близької відстані не переправив м’яч в пусті ворота, а Олександр Ситнік не реалізував вихід один на один з голкіпером суперника, програвши дуель Євгену Дейнеко. А так в підсумку матч завершився перемогою господарів, котрі змогли зробити подарунок своєму наставнику Сергію Мізіну, котрий вчора відсвяткував свій день народження. До речі, в історії особистих протистоянь в Охтирці між командами «Нафтовик-Укрнафта» та «Зірка» це друга перемога охтирці; перша була зафіксована в минулому сезоні, а до того три матчі завершувалися нульовими нічиїми. В наступному турі, 2 жовтня, кіровоградська команда вдома прийме вінницьку «Ниву», а охтирська команда «Нафтовик-Укрнафта» завітає в гості до алчевської «Сталі».

Переглядів: 533 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024