Середа, 24.04.2024, 14:17
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Квітень » 23 » Нульова нічия
21:46
Нульова нічия
«Зірка» - «Енергетик» 0:0

«Зірка»: Товт, Пінчук, Остроушко, Стоян, Скляр, Скороходов (Чорномаз, 46), Смалько, Луценко (Бідненко, 83), Порошин (Батальський, 81), Онгфіанг, Кочура.

«Енергетик»: Ільющенков, Прокопович, Лазорик, Мостовий, Данищук, Долотко (Підвірний, 90+2), Хорольський (Мельник, 65), Червінський, Чернов (Барчук, 86), Януш, Яневич.

Попередження: Стоян, 50; Батальський, 90+3 - Лазорик, 58; Підвірний, 90+3.

  
Сьогодні в зустрічі 27-го туру першої ліги кіровоградська «Зірка» приймала бурштинський «Енергетик». В стартовому складі кіровоградської команди були внесені певні кадрові зміни у порівнянні з попередніми матчами. Так в «основі» вийшли Максим Скороходов, Роман Луценко і Тарас Пінчук. Пошкодження завадило Роману Бочкуру вийти в звітному матчі: він залишився на лаві запасних. Олександр Батальський і Павло Чорномаз підсилили гру кіровоградців вже в другій половині зустрічі.
 З початку матчу команди грали «без воріт». Всі намагання кіровоградців увірватися в штрафний майданчик «Енергетика» зупинявся грамотною грою захисною лінією гостей, в складі яких виділялися вихованець кіровоградського футболу Андрія Чернов (через нього будувалася майже вся грав бурштинської команди в середині поля) і центральні захисники Руслан Мостовий й Микола Лазорик. Останній все ж в другому таймі дещо «підсів», часто грубо граючи проти наших гравців. В першому таймі господарі створили лише пару напівмоментів біля воріт суперника: небезпечну подачу Максима Скороходова ледь не замкнули Олександр Кочура і Роман Луценко, котрим не вистачило кілька сантиметрів, щоб замкнути подачу. Завдяки індивідуальній майстерності Франка Онгфіанга Олександр Кочура отримав м’яч у не зручній ситуації, стоячи спиною до воріт суперника, не зміг пробити – захисники бурштинської команди грамотно зіграли. Перший тайм не порадував глядачів забити м’ячами.
 Перша атака ж кіровоградської команди після перерви могла закінчитися результативно, але, на жаль, Роман Луценко не реалізував вихід один на один з голкіпером суперника Олександром Ільященком. Через хвилину Андрію Порошину вдалося забити, але арбітр зафіксував положення поза грою і взяття воріт не було зараховано. Загалом сьогодні в складі господарів попереду були найбільш активні Олександр Кочура і Андрій Порошин, які не рідко на собі «заробляли» штрафні удари. Їм від грубої гри захисників суперника добряче сьогодні дісталося. Було видно, що Олександр через біль догравав звітний матч, віддаючи, як і Андрій, всі сили для досягнення позитивного результату. Якщо за порушення правил проти Кочури з боку Миколи Лазорика арбітр дав попередження грубіяну, то от ще за більш грубий фол проти Порошина арбітр «пожалів» Лазорика, обмежившись усним зауваженням.
 В останні двадцять хвилин звітного матчу була «пожежа» у воротарському майданчику гостей, але нікому з гравців господарі не вдалося відкрити рахунок матчі. Останній шанс забити мав Олександр Кочура, але пробив вище воріт суперника в компенсовані хвилини зустрічі. Тож матч завершився без забитих м’ячів. У наступному турі, 30 квітня, кіровоградська «Зірка» на виїзді зіграє із харківським «Геліосом».
  
 Читайте також стенограму матчу .

 Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 654 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024