Середа, 24.04.2024, 06:35
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Січень » 23 » Партія регіонів про плату мітингувальникам: це провокація
22:37
Партія регіонів про плату мітингувальникам: це провокація
TCH.ua

За словами регіонала Чечетова, ситуація з мітингувальниками, яким нібито платили гроші - це "чистої води провокація з метою дискредитації Партії регіонів".


У суботу під офісом Партії регіонів була організована чергова провокація, заявив депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи інформацію про те, що під офісом партії зібралися люди, які вимагають розплатитися за участь в організованих ПР мітингах.

"Для нас, очевидно, що це чистої води провокація з метою дискредитації Партії регіонів. Оскільки провокаціями у нас, як правило, займається партія імені власного лідера, є підозра, що саме вони і організували це дійство", - заявив Чечетов.

За його словами, про те, що це була спланована акція, говорить і те, що в центрі вистави, яка розвивалася, виявилися і журналісти.

"Навіть звичайної логіки обивателя достатньо, щоб зрозуміти: у суботній пізній вечір взимку журналісти випадково і просто так біля офісу Партії регіонів прогулюватися не будуть. По всій видимості, їм про "скандал", який планується, повідомили наші "доброзичливці", - наголосив нардеп.

Він також підкреслив, що ПР ще напередодні Дня Соборності заявила, що не буде проводити у цей день ніяких суто партійних заходів, і слово своє витримала. Натомість організатори провокації, за словами Чечетова, про цю обіцянку регіоналів не знали.

"Організатори дії під офісом Партії регіонів, очевидно, були не в курсі про те, що регіонали мітингів не проводили. Можливо, їм просто відключили Інтернет за несплату?! Можливо, і люди, "що наймали" даних ошуканих мітингувальників, представилися ним як активісти Партії регіонів, свідомо знаючи, що розплатитися їм буде нічим?", - заявив депутат.

Чечетов навіть поспівчував "провокаторам": "треба було старанно вчитися в школі, бо в головах "технологів" та організаторів провокації відсутня навіть сама банальна логіка".

Нагадаємо, у суботу, 22 січня, ввечері під офіс Партії регіонів прийшло близько 150 людей, які вимагали сплатити їм участь у мітингу. Люди, які прийшли за грошима, стверджували, що їм обіцяли 120-140 гривень за участь в акціях біля "Палацу України" та Майдані Незалежності з 9.00 до 18.00.

Охорона повідомила, що представники мітингувальників зайшли до офісу Партії регіонів за наказом штабу. Пізніше з людьми, які вимагали грошей, почали розраховуватися в одному з кафе Києва.

Серед людей, які перераховували гроші і звіряли списки був син депутата від Партії регіонів Олега Надоші Андрій.
Переглядів: 572 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024