П`ятниця, 26.04.2024, 07:38
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Серпень » 29 » Поразка, на яку не заслуговували
23:14
Поразка, на яку не заслуговували
В 7-му турі першості України серед команд першої ліги до Кіровограда на матч проти місцевої команди «Зірка» завітала алчевська «Сталь». На початку зустрічі гості виглядали краще, володіли ігровою та територіальною ініціативою, створили кілька небезпечних моментів у воріт Артема Белошапки, з яких один вдалося їм перетворити у забитий м’яч: після подачі зі штрафного капітан алчевської «Сталі» ударом головою відкрив рахунок в матчі. Господарі в першій половині тайму запам’яталися активністю на фланзі дебютанта команди Максима Сироти, який небезпечними передачами намагався попереду знайти Олександра Кочуру та Ярослава Галенка, котрий ще на 12-ій хвилині замінив травмованого Євгена Атаєва. Але жаль в цих епізодах матчу не вистачало взаєморозуміння Максиму з його новими партнерами по команді.
В середині першого тайму Олег Давидов двічі небезпечно пробивав за меж штрафного майданчику; після одного з ударів голкіпер суперника Сергій Ситало невпевнено відбив перед собою, але, на жаль, Ярослав Галенко не очікував на помилку голкіпера. Після тридцятої хвилини матчу господарі додали в швидкості, а суперник не рідко лише за допомогою порушень правил зупиняв атаки кіровоградської команди. На 39-ій хвилині Олег Давидов не очікував на помилку захисту гостей і реалізувати вихід один на один із голкіпером «Сталі» не зумів. Стандартні положення у виконанні футболістів кіровоградської «Зірки» не завжди загострювали ситуацію біля воріт суперника – одного разу постріл Дмитра Погребняка змусив голкіпера гостей продемонструвати свою майстерність, «витягши» м’яч із під перекладини воріт. В кінці тайму Окана-Стазі та Дмитро Назаренко завершували атаки своєї команди, але їм не вистачило точності. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.
Відразу по перерві підопічні Олександра Деріберіна активно пішли вперед у пошуках щастя і вже перший небезпечний момент мав завершуватися забитим м’ячем у ворота гостей, але останнім на «виручку» прийшла штанга їх воріт, а добивання гравця «Зірки» парирував голкіпер суперника. Через кілька хвилин ювелірну передачу з лівого флангу виконав Олександр Кочура – Ярославу Галенку залишалося з двох метрів до воріт поцілити у пусті ворота, але він примудрився промазати по м’ячу. На 68-ій хвилині стався найсуперечливіший епізод матчу: Олександр Кочура, вийшовши тет-а-тет з голкіпером «Сталі» Сергієм Ситалом, з першої спроби переграти не зміг, а повторно пробити йому не дозволив голкіпер, який збив нападника господарів – арбітр цей момент залишив без уваги. Всі намагання кіровоградців наприкінці матчу змінити рахунок не принесли користі; гості, які в другому таймі запам’яталися лише затяжкою часу, на яку арбітр не звертав уваги, змогли втримати свою перевагу. Тож в підсумку матч завершився перемогою алчевської команди «Сталь» з рахунком 1:0.Варто, також відзначити, що за змістом гри футболісти кіровоградської команди сьогодні одну з найкращих ігор в нинішньому сезоні. Будемо сподіватися, що в подальшому з’явиться будуть перемоги.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».

Обговорити на форумі

Переглядів: 554 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024