Четвер, 25.04.2024, 09:50
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2015 » Березень » 10 » Радник Меркель: криза в Україні переросла в кризу відносин РФ і ФРН
16:08
Радник Меркель: криза в Україні переросла в кризу відносин РФ і ФРН

Криза в Україні призвела до того, що у відносинах між Росією і Німеччиною також виникли ускладнення.

Про це заявив координатор в уряді ФРН з німецько-російської співпраці Гернот Ерлер в ході зустрічі з головою комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтином Косачовим.

"Я думаю, в одному питанні ми дотримуємося єдиної думки, що ми стоїмо перед складною ситуацією, що почалася з регіонального конфлікту, який переріс в найкоротший термін в глибоку кризу між Заходом, в тому числі, між Німеччиною і Росією, що може лише викликати занепокоєння", - сказав Ерлер.

Німецький політик сказав, що він розуміє відмінність у позиціях країн з приводу виходу з кризи, але розцінює подібні зустрічі як шанс на щиру і відкриту розмову.

Говорячи про залучення німецьких політиків у процес розв'язання кризи між країнами, Ерлер повідомив, що на минулому тижні в Бундестазі відбулися дебати у зв'язку з убивством у Москві опозиціонера Бориса Нємцова, також була обговорена тема кризи у відносинах між країнами.

"Всі фракції, представлені у бундестазі, єдині в тому, що ми повинні зробити все, щоб використовувати всі шанси на політичне розв'язання конфлікту, а це означає послідовне виконання всіх пунктів мінських домовленостей, і з цього приводу існує консенсус німецьких політиків і громадськості",- сказав Ерлер.

Європейська правда

Переглядів: 371 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024