П`ятниця, 26.04.2024, 20:04
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Січень » 8 » Регіонали обіцяють системну реформу охорони здоров'я та медицину "для кожного"
22:05
Регіонали обіцяють системну реформу охорони здоров'я та медицину "для кожного"

Реформа зробить медицину більш якісною і по-справжньому доступною кожному, запевнила депутат від ПР Тетяна Бахтєєва.

У 2010 році були закладені фінансові та законодавчі основи для проведення системної реформи охорони здоров'я, яка зробить медицину більш якісною і по-справжньому доступною кожному. Про це заявила народний депутат від Партії регіонів, голова парламентського Комітету з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва.

Бахтєєва нагадала, що за останні роки в охороні здоров'я склалася досить складна ситуація через халатне ставлення попередньої влади до проблем медицини.

"За останні роки система охорони здоров'я, як і багато інших галузей в Україні, опинилася у важкому стані. Усі запаси фінансів були фактично проїдені. Недофінансування галузі охорони здоров'я в 2008-2009 роках склало більше 50% від мінімальних нормативів Всесвітньої організації охорони здоров'я", - заявила Бахтєєва.

Вона також підкреслила, що президент Янукович окреслив підтримку і розвиток охорони здоров'я одним з ключових пріоритетів для країни.

За її словами, принципова позиція глави держави дозволила приступити до підготовки системної реформи медицини, яка буде реалізована вже в 2011 році.

"Президент чітко і ясно поставив ключові завдання реформування системи охорони здоров'я - це доступні і якісні медичні послуги, профілактика і стимули здорового способу життя. Прийняття парламентом внесеної Главою держави нової редакції Закону України "Про основи законодавства України про охорону здоров'я" стане базою для впровадження реформи. Нам усім належить виконати значний обсяг роботи, в яку будуть залучені всі гілки влади, як на державному, так і на місцевому рівнях ", - зазначила Бахтєєва.

Вона підкреслила, що вже до кінця до 2011 року можна буде говорити про суттєві зрушення та істотні результати.
Переглядів: 499 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024