П`ятниця, 29.03.2024, 02:55
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Листопад » 24 » РИНОК – ПОРОЖНІЙ, А НАВКОЛО ВИРУЄ ТОРГОВИЦЯ
18:34
РИНОК – ПОРОЖНІЙ, А НАВКОЛО ВИРУЄ ТОРГОВИЦЯ
Управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради у зв’язку із закінченням у червні минулого року терміну дії оренди земельної ділянки ринку «Босфор» клопотатиме про те, щоб її передали іншій особі.


Про це повідомила начальник управління Тетяна Бєлова після проведення рейду територією ринку та частиною вулиці Жовтневої Революції - від «Босфору» до супермаркету «АТБ». У ньому взяли участь представники управління міських санстанції, спецінспекції та працівники Кіровського районного відділу міліції.
 Літні та молодші за них люди під час відвідин рейдовою групою несанкціонованого «торговельного ряду» між «Босфором» та «АТБ» продавали хто з асфальту (турботливо поклавши на нього газету), хто з хистких столиків, а хто й просто з пенька різноманітну продукцію - фрукти, овочі, консервацію, молоко, іграшки, квіти. Мало хто з продавців сприйняв дружньо повідомлення про заборону торгівлі у невстановлених місцях, тож на одну з продавчинь живих та штучних квітів, яка перебігала зі своїм крамом з одного місця на інше, правоохоронці склали протокол, який спрямують до суду. Працівник же спецінспекції склав два адмінпротоколи - на одну з продавщиць овочів стосовно захаращеності картонними коробками її робочого місця та на власника ринку - щодо неприбраної території біля входу в «Босфор» та на ньому самому. Там зараз стоять автомобілі і всього лиш з десяток місць для торгівлі, частина з яких - без навісу й не фарбовані. Однак вони усе ж є. Саме на їхньому створенні тривалий час наполягало профільне управління. Тож тепер «стихійні» торговці з вулиці можуть туди переходити. Однак вони не хочуть цього робити, розповіла адміністратор ринку, бо кажуть, що «там ніхто не ходить». Це, мабуть, головна причина їхнього небажання перебазовувати свою торгівлю на сусідній базар. Адже на хіднику - від ринку до супермаркету - потенційних покупців набагато більше!
 Що ж робити, аби покупці не купували харчі «з болота» й не заражалися всілякими недружніми бактеріями, а продавці не оминали десятою дорогою «Босфор», бо на ньому - ні овочів, ні фруктів, на м’яса, ні до м’яса? Та просто створити на ринку необхідні умови для торгівлі продовольчими та промисловими товарами, а на не надто охочих коритися правилам цивілізованої торгівлі накладати відчутні штрафи за її порушення. Якщо нинішні орендарі земельної ділянки не можуть впоратися із цим завданням, то можливо це вдасться зробити їхнім наступникам.
 

За матеріалами вісника Кіровоградської міської ради "Вечірня газета”
Переглядів: 521 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024