П`ятниця, 29.03.2024, 06:45
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2013 » Квітень » 15 » Тюремники записали чергову серію "цирку" з Тимошенко
13:10
Тюремники записали чергову серію "цирку" з Тимошенко

Телеканал ТВІ

У ДПтСУ нарікають, що Тимошенко та опозиціонери їх обмовляють

Державна пенітенціарна служба оприлюднила відео розмови екс-прем'єрки Юлії Тимошенко з керівником Качанівської колонії Ігорем Колпащиковим, на якому той умовляє Тимошенко піти на побачення зі соратниками.

"У відповідь засуджена кричить, що все фальшується, і говорить про те, що вимагає побачення, хоча при цьому навіть не підводиться зі стільця і не збирається виходити з кімнати на запрошення керівника пенітенціарної установи", – зазначено в повідомленні на сайті ДПтСУ.

Керівник колонії неодноразово пропонував засудженій свою допомогу, пропонував встановити ліжко в кімнаті для побачень, запевняють у ДПтСУ. "Однак засуджена так і не відреагувала на жодну пропозицію І. Колпащикова. Вона просто продовжувала кричати про сфальшоване відео", – йдеться в повідомленні.

"Усе це нагадує цирк і не більше. Я стою поряд, пропоную пройти до кімнати, пропоную свою допомогу, пропоную провести її до кімнати, вона навіть не повертається в мій бік і монотонно повторює одні й ті самі тези. Як бути в такій ситуації, як ще вмовити її вийти до депутатів – я, якщо чесно, вже не знаю… Вона постійно кричить, що фальшується, але що фальшується? Ми вимушено фіксуємо її поведінку на відео, інакше в нас немає іншого шляху. Інакше просто ніхто не повірить у те, що засуджена здатна таке робити, а так усе чітко видно, тож робіть висновки самі…" – коментує свою розмову з Тимошенко Колпащиков.

У ДПтСУ також зазначають, що всі побачення засуджених за законом мають проходити у спеціально облаштованих для цього кімнатах.

Укотре зазначаємо, що деякі політики свідомо поширюють неправдиву інформацію про те, що сьогодні відбувалося в лікарні з власних політичних мотивів. "Така кімната облаштована і у ЦКЛ спеціально для Ю. Тимошенко. Ця кімната чітко відповідає тим стандартам, як це передбачено нормативно-правовими документами. І в кожній пенітенціарні установі є такі кімнати й усі засуджені нашої держави проводять свої короткострокові побачення у таких приміщеннях", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: вчора Юлія Тимошенко попросила про побачення зі своїми соратниками – Арсеном Яценюком, Олександром Турчиновим та Юрієм Луценком. Нині опозиціонери приїхали в лікарню до Тимошенко, але побачення з нею так і не відбулося.

Переглядів: 399 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024