П`ятниця, 29.03.2024, 14:18
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Лютий » 7 » Трагічний уік-енд: перекинута маршрутка (відео) та загибель ректора!
21:28
Трагічний уік-енд: перекинута маршрутка (відео) та загибель ректора!
"весь Кіровоград"

Одними із найтрагічніших за останній час стали минулі вихідні для Кіровоградщини. Так, як вже повідомляв сайт „весь Кіровоград”, у суботу, 5 лютого, перекинулося маршрутне таксі №55. За попередньою інформацією маршрутне таксі спускалося вниз по провулку Об'їзному, у машини відмовили гальма, водій не впорався із керуванням.

В результаті відбулось зіткнення ще з однією маршруткою. За інформацією очевидців, у результаті постраждало четверо людей, яких машини "швидкої допомоги" доправили в обласну лікарню.

6 лютого прийшла трагічна звістка про загибель трьох людей серед яких був ректор Кіровоградського педагогічного університету Віталій Завіна.

Сьогодні в Кіровоградській облдержадміністрації відбувся брифінг, в якому взяв участь Микола Леськів, помічник начальника управління УМНС України в Кіровоградській області з питань взаємодії з ОДВ, ЗМІ та зв’язків з громадськістю. Пан Леськів підтвердив факт загибелі трьох кіровоградців. За його словами, вчора, 6 лютого, о 19 годині 19 хвилин черговий караул Компаніївського районного відділу рятувальників отримав повідомлення про надзвичайну подію. Коли рятувальники прибули на місце пригоди помітили автомобіль, що знаходився на березі річки і чоловіка в шоковому стані, який, як з’ясувалося потім, став свідком трагедії. Троє чоловіків загинули на очах у Віталія Похілько, він є слюсарем заводу „Гідросила” і перебував на рибалці разом із загиблими. Віталій Похілько теж намагався надати допомогу загиблим.

Пошукові роботи розпочалися сьогодні в 6 годин ранку. На даний момент тіла всіх трьох загиблих знайдено.

Микола Леськів під час брифінгу також розповів про деякі деталі трагедії. Зокрема, рятувальники з’ясували, що чоловіки перебували на кризі, товщиною в три сантиметри на відстані 30 метрів від берега. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група УМВС в Кіровоградській області.

Більш детальної інформації про цю подію на даний момент немає.

Микола Леськів також розповів журналістам, що це не єдина подія, яка трапилася того дня. У Вільшанському районі на річці Синюха теж провалився під лід рибалка. А ще двоє знаходилися на кризі. Це було приблизно о 16.40 год., коли ще було видно, тож цим рибалкам пощастило, вони були врятовані.
Переглядів: 624 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024