Вівторок, 23.04.2024, 09:34
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Квітень » 9 » Третя поспіль переконлива домашня перемога
20:42
Третя поспіль переконлива домашня перемога
«Зірка» - «Закарпаття» 4:0 (2:0) (Чорномаз, 8; Батальський, 37; Рудницький, 50; Луценко, 88)

«Зірка»: Товт, Стоян, Остроушко, Скляр (Пінчук, 88), Рудницький, Батальський (Луценко, 50), Чорномаз (Скороходов, 79), Бочкур, Порошин (Галенко, 88), Онгфіанг (Тітов, 89), Смалько.

«Закарпаття»: Бабенко, Мелікян, Оліфер, Чучман, Нойок (Вайда, 68), Райчевіч, Нудний (Микуляк, 46), Трішовіч, Штурко (Комарницький, 72), Давидов, Целих (Лісіцін, 61).

Попередження: Скляр, 39; Остроушко, 90+1 - Нудний, 19; Оліфер, 32; Трішовіч, 64; 68.

Вилучення: Трішовіч, 68.

 
Сьогодні в гості до кіровоградської «Зірки» завітало ужгородське «Закарпаття». У порівнянні з попереднім матчем із алчевською «Сталлю» в стартовому складі кіровоградської команди відбулися дві зміни: дискваліфікованого за чотири попередження Олександра Кочуру та травмованого Олександра Ситника замінили Павло Чорномаз й Олександр Батальський, які добре увійшли в гру.
Господарям вдалося забити швидкий м’яч: на восьмій хвилині Павло Чорномаз виграв боротьбу в опонента і невідпорно пробив у нижній правий кут воріт «Закарпаття». Швидкий забитий м’яч дозволив спокійніше себе відчувати кіровоградцям. А на 13-ій хвилині зустрічі господарів двічі по-справжньому врятував голкіпер Андрій Товт, парирувавши постріл Юрія Целиха та добивання Трішовіча.
В контратаці на 37-ій хвилині Олександр Батальський вийшов тет-а-тет з голкіпером гостей і впевнено його переграв, подвоївши перевагу своєї команди в рахунку. За рахунку 2:0 на користь господарів команди пішли на перерву.
Через п’ять хвилини після початку другої половини зустрічі кіровоградській «Зірці» вдалося забити третій м’яч: Іван Рудницький пробив у нижній ближній кут воріт «Закарпаття» - Дмитро Бабенка не виручив свою команду. Як і в попередніх домашніх матчах футболісти «Зірки» старалися порадувати глядачів, не дивлячись на рахунок, продовжували атакувати, створюючи момент за моментом біля воріт «Закарпаття». Змарнувавши достатню кількість можливостей для взяття воріт суперника, господарі наприкінці матчу забили четвертий м’яч у ворота гостей: Роман Луценко з гострого кута Роман пробив точно в нижній кут воріт гостей. На останніх хвилинах Анатолій Бузнік дав пограти своїм молодих гравцям Дмитру Тітову та Ярославу Галенку. В компенсовані арбітром хвилинах кіровоградці мали шанси забити п’ятий м’яч у ворота суперника. Спочатку Роман Луценко пробив з лінії штрафного майданчику – Дмитро Бабенко з труднощами перевів м’яч на кутовий, після подачі якого відразу кілька гравців «Зірки» пробивали по воротах суперника: м’яч декілька секунд політав на лінії воріт «Закарпаття», в ногах гравців обох команд; лише чудо врятувало від п’ятого пропущеного м’яча. В підсумку кіровоградська «Зірка» з рахунком 4:0 розгромила «Закарпаття», для якого ця поразка дорого коштувала, адже відставання від лідера вже сягає вісім очок. Кіровоградська команда в третє поспіль завдає супернику поразку з розгромним рахунком.
В наступному турі кіровоградська «Зірка» завітає в гості до овідіопольського «Дністра», а «Закарпаття» вдома зіграє з алчевською «Сталлю».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 533 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024