Субота, 27.04.2024, 00:52
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Грудень » 19 » У Кіровограді 16-річний юнак повісився на очах у товариша
12:38
У Кіровограді 16-річний юнак повісився на очах у товариша

16-річний юнак покінчив життя самогубством у недобудованій будівлі у Кіровограді, причому під час трагедії поруч з хлопцем знаходився його товариш.

Про це «Кіровоград.Comments.ua» повідомили у ВЗГ УМВС у Кіровоградській області.

До чергової частини Кіровського відділу міліції Кіровоградського МВ УМВС в області надійшло повідомлення про виявлення перехожим у недобудованій будівлі трупу чоловіка. Як згодом встановили правоохоронці, 16-річний хлопець скоїв самогубство, оскільки жити далі не бачив сенсу.

Юнак нещодавно вступив до навчального закладу. Все в нього у новому колективі, нібито, складалось добре. У навчанні проявляв здібності та на заняття ходив справно. З однолітками хлопець легко знаходив спільну мову.

Одного дня після закінчення занять неповнолітній разом із приятелями вирішили провести час разом. Пізно ввечері більшість компанії розійшлась. Хлопець додому йти ще не хотів і разом з товаришем домовились поблукати вулицями. По дорозі їм трапилась недобудована будівля, куди вони й завернули. Там юнаку й спало на думку покінчити життя самогубством. Він дістав мотузку та прив’язав до стелі й запропонував другові приєднатись. Той погодився, бо міркував, що товариш тоді відмовиться від нав’язливої ідеї.

Зробивши дві петлі та ставши на приготовлені цеглини, хлопці домовились зробити це одночасно. Втім, ініціатор від свого задуму не відмовився і повісився. Приятель намагався врятувати його самотужки, проте не вийшло. Тоді він покликав перехожого на допомогу. Коли чоловік перерізав склом мотузку, то було вже пізно – юнак не подавав ознак життя.

Працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області було проведено перевірку. Об’єктивних даних, які б вказували на те, що неповнолітнього було доведено до самогубства не встановлено.

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Костянтин Ломакін радить батькам приділяти підліткам більше уваги, цікавитись їх проблемами і переживаннями. Батькам слід завоювати довіру свого чада і стати його другом, однак не зловживати надмірною опікою та контролем. У разі, якщо помітили, що із дитиною не все гаразд, краще звернутись за допомогою до кваліфікованих фахівців.
Переглядів: 551 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024