Четвер, 28.03.2024, 15:27
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Листопад » 14 » "Українські сенсації" розповіли про зв'язок "Посольства Божого" та вітчизняного політикума.
17:25
"Українські сенсації" розповіли про зв'язок "Посольства Божого" та вітчизняного політикума.

До проповідника церкви "Посольство Боже" Сандея Аделаджі протягом всього часу існування церкви приходили багато відомих українських політичних діячів – зокрема, Юлія Тимошенко, Павло Лазаренко, Андрій Клюєв, мери Києва Олександр Омельченко та Леонід Черновецький та багато інших.

Як пригадує у програмі "Українські сенсації" колишня права рука Пастора Сандей Аделаджа Павло Федоров, Тимошенко з'явилася у них у грудні 2000 року:

"Пригадую, що прийшла точно так, як і звичайні люди. Ще у неї не було коси – прямі волоси були. Вийшла на трибуну й казала: "Там зло у парламенті сидить. Треба його подолати". – розповідає Федоров. – А як Сандей себе поводив: він взяв її за руку – і туди її, і сюди її (імітує розмахування у сторони, вигнання бісів з Тимошенко). Більше ні з ким таке не робив..."

Саме через дружбу з Тимошенко пастор став помаранчевим революціонером:

"Я хохол. Український хохол", - казав Аделаджа під час подій 2004 року.

А Нестор Шуфрич звинуватив у ті дні "Посольство Боже" – мовляв, через їх бомбування й відбулося бомбування киян, котрі вийши на Майдан.

А у Латвії Аделаджа розповів велику таємницю – саме у його церкві покаялася Тимошенко. А покаялася не аби кому – а тещі Леоніда Черновецького Софії Жукотанській.

"Я знаю Юлію Володимирівну персонально. Думаю, що вона розумниця, дуже одарований український політик", - згадує про неї сам Аделаджа.

Саме через цю тендітну жінку відбувалося зомбування українського політикума:

"Ми вже встигли посадити своїх людей в Адміністрацію президента, зустрілися з президентом. Ви просунули своїх людей в Кабінет міністрів", - під гучні оплески прихильників розповідав на служіннях сам пастор.

"Сенсації" показали старі світлини та відео, на яких видно, як до церкви ходили колишній мер столиці Олександр Омельченко та його наступник – Леонід Черновецький. Саме сектанти "Посорльства" зробили його депутатом Ради, а потім і всадили у мерське крісло, переконує Федоров:

"Кожний день, кожний тиждень ми займалися виборами", - згадує колишній товариш пастора. Згадує, що на Сандея молиться уся родина Черновецького.

А ось у 2010-му політичні погляди пастора змінилися – щойно до влади прийшли регіонали, як Аделаджа почав молитися іншому богу:

"Бог за партію регіонів! Слава Богу за Клюєва, слава Богу за Януковича! Бог з нами, бог з Віктором Федоровичем", - промовляв голова "Посольства".

Нагадаємо,

Якраз у розпал президентських перегонів Сандей Аделаджа зустрічається з відомими регіоналами. Федоров згадує, що у ті дні пастор й персонально посвятив до церкви нинішнього голову РНБО Андрія Клюєва.

Після перемоги Януковича Аделаджа весь час отримував персональні подяки від перших осіб країни. До речі, подяки для нього від Клюєва передавав особисто його радник – Володимир Шушкевич. Саме він свого часу привів у церкву Пасла Лазаренко.

Сам Шушкевич не соромиться розповідати, як Клюєв фінансує секту:

"Я приходжу до нього в кабінет, а там моя проповідь лунає. І він мені каже: "Знаєш, ти не зможеш об'їздити всю Україну. Найди собі ще 5-6 людей – таких, як ти. А я забезпечу їх повне фінансування", - розповідає помічник Клюєва.

Нагадаємо, "Українські сенсації" розповіли, як починав свою діяльність в Україні опальний нігерієць Сандей Аделаджа.

У 90-ті роки, коли багато українських православних церковників дратували громадян розкішшю та "Мерседесами", він, звичайний месія, зваблював українців нігерійською скромністю та улюбленими народом артистами.

Переглядів: 621 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024