Вівторок, 16.04.2024, 11:26
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Серпень » 22 » В Молодіжному не вдалося набрати очки
22:28
В Молодіжному не вдалося набрати очки

офіційний сайт ФК "Зірка"

В матчі шостого туру першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» на виїзді з рахунком 0:2 поступилася «Кримтеплиці».

У стартовому складі кіровоградської команди головний тренер «Зірки» Олександр Деріберін вперше довірив місце молодим півзахисникам Ярославу Галенку та вихованцю кіровоградського футболу В’ячеславу Самойленко. Із перших хвилин звітної зустрічі гості почали грати «другим» номером, в першу чергу розраховуючи на свої контратаки, але, на жаль, таку надійну гру в обороні як в Добромилі кіровоградцям не вдалося продемонструвати. В середині першої половини зустрічі центральний захисник «Зірки» Сергій Шматоваленко припустився помилки в необов’язковому епізоді матчу, порушивши правила проти гравця «Кримтеплиці», за що у ворота кіровоградської команди було призначено одинадцятиметровий удар. Його впевнено реалізував екс-гравець «Зірки» Владислав Голопьоров, котрий не залишив шансів голкіперу Артему Коледі. До речі, останній в першому таймі декілька раз виручав свою команду, парируючи постріли суперника. В підопічних Олександра Деріберіна найбільше запам’яталася небезпечна атака, яку завершував Олексій Городов – ефектність завершення атаки завадила Олексію влучно пробити по воротах господарів. Тож перший тайм завершився мінімальною перемогою «Кримтеплиці».
Після перерви кіровоградська команда спробувала нав’язати свою гру, але вже на 56-ій хвилині ще одна позиційна помилка Сергія Шматоваленка дозволила Арсену Абляметову подвоїти перевагу в рахунку своєї команди. В подальшому господарі мали шанс довести рахунок до розгромного, але легіонер «Кримтеплиці» Сулеймане Діабі не зумів реалізувати вихід тет-а-тет з голкіпером. А на 81-ій хвилині кіровоградська «Зірка» залишилася в десятьох – нападник Олександр Ситнік, який після перерви вийшов на заміну, в другому таймі «напрацював» на два попередження. На останніх хвилинах зустрічі Андрія Смалько міг скоротити відставання в рахунку, м’яч після його небезпечного удару з 30 метрів завдяки чудовій реакції відбив голкіпер «Кримтеплиці» Олександр Бандура. В підсумку матч завершився перемогою господарів з рахунком 2:0. Наступний матч кіровоградська «Зірка» зіграє вдома 28 серпня проти алчевської "Сталі".

Обговорити на форумі

Переглядів: 591 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024