Середа, 24.04.2024, 04:24
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Вдалий дебют Анатолія Бузніка
22:32
Вдалий дебют Анатолія Бузніка
«Зірка» - «Нива» 2:1 (1:0) (Порошин, 8; Луценко, 48 – Найко, 85)

«Зірка»: Коледа, Пінчук, Стоян, Смалько, Остроушко, Давидов (Чорномаз, 71), Атаєв, Луценко (Демиденко, 90), Ситнік (Городов, 74), Порошин, Кочура.

«Нива»: Гайдаржі, Прохоров, Варченко (Качур, 46), Сахно (Клімов, 46), Найко, Герасимець (Курневич, 79), Кушка (Кругляк, 78), Бовтрук, Гергелюк, Козьбан, Лук’янець (Веретинський, 68).

Попередження: Атаєв, 30; Остроушко, 76; Чорномаз, 79 – Кушка, 44; Качур, 55; Гайдаржі, 58; Кругляк, 84.

У матчі 13-го туру кіровоградська «Зірка» вдома приймала вінницьку «Ниву». В порівнянні з попередніми матчами наставники обох команд внесли значні корективи. Так Анатолій Бузнік на місце дискваліфікованого Сергія Шматоваленка поставив Євгена Атаєва, а в атаці Олександр Кочура та Олександр Ситнік допомагали Андрію Порошину, котрий грав на вістрі атаки «Зірки». Олег Федорчук спробував знайти заміни дискваліфікованим захисникам Сергію Вороніну та Андрію Пилявському: на футбольне поле стадіону «Зірка» замість них вийшли Богдан Варченко та Сергій Сахно.
Стартові хвилини звітного матчу не заставили глядачів сумувати, адже спочатку Дмитро Козьбан не реалізував вихід один на один, програвши дуель Артему Коледі, а потім фланговий прохід у виконанні Євгена Луценка завершився націленою передачею на Андрій Порошина - на удар вихованця кіровоградського футболу голкіпер «Ниви» Олександр Гайдаржі зреагував, але м’яч від його рук влетів у сітку воріт гостей. В подальшому господарі мали змогу ще не раз відзначитися, але в одному епізоді Олександр Ситнік з близької відстані, не очікував, що м’яч потрапить до нього, не поцілив по м’ячу; в іншому - Олександр Кочура після передачі Андрія Порошина пробив поблизу штанги воріт гостей, а удари Андрія Порошина та Олександра Ситніка парирував голкіпер вінницької «Ниви». Гості в першому таймі більше володіли м’ячем, але змогли лише запам’ятатися не точним ударом у виконанні Павла Лук’янеця в кінці тайму та небезпечним ударом Богдана Варченка – голкіпер господарів Артем Коледа впевнено зафіксував м’яч після удару Богдана. За мінімальною переваги в рахунку кіровоградської «Зірки» завершилася перша половину матчу.
Початок другого тайму приніс радість кіровоградським прихильникам футболу. Андрій Порошин чудовим пасом вивів Романа Луценка один на один з воротарем суперника – півзахисник «Зірки» впевнено реалізував свій шанс. Пропустивши м’яч, гості дещо розгубилися і всі їх намагання загрожувати воротам Артема Коледи зупинялися на підступах штрафної площадки гравцями «Зірки», лише на 84-ій хвилині подача зі штрафного завершилася влучним ударом головою захисника Володимира Найко. А от кіровоградські футболісти мали можливість ще не раз засмутити вінничан. Але удари Володимира Остроушко та Романа Луценко парирував голкіпер, а Олександр Кочура на 88-ій хвилині програв дуель голкіперу суперника Олександру Гайдаржі. В підсумку матч завершився перемогою кіровоградської команди з рахунком 2:1. Здобута стала дебютною для керманича «Зірки» Анатолія Бузніка і завдяки вчорашній домашній поразці івано-франківського «Прикарпаття» від «Кримтеплиці» дозволила залишити останню сходинку турнірної таблиці першої ліги.
Матч наступного туру «Зірка» - «Динамо-2» перенесено на 27 жовтня, тому чергове протистояння кіровоградців чекає в 15 турі: суперником буде ще один дебютант першої ліги чернівецька «Буковина», в складі якої нині виступають екс-гравці «Зірки» голкіпер Олександр Чурілов та центральний захисник Сергій Басов.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 710 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024