Четвер, 28.03.2024, 16:23
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2011 » Березень » 27 » Впевнена перемога «Зірки» над одним із лідерів
22:19
Впевнена перемога «Зірки» над одним із лідерів
В порівняні із попереднім матчем з арм’янським «Титаном» сьогодні наставник кіровоградської команди Анатолій Іванович Бузнік вніс в стартовий склад команди одну зміну: замість Олександра Ситника вийшов Максим Сирота. З перших хвилин зустрічі кіровоградська команда постаралася зіграти грамотно в захисті власних воріт; їм це вдалося, адже на протязі всієї зустрічі серйозно Андрія Товта і не турбували. В першому таймі матчу кіровоградці створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника, але удари Олександра Кочури і Івана Рудницького не принесли успіху «Зірці». Небезпечні флангові подачі Андрія Смалька і Максима Сироти загострювали гру, але їх партнерам не вистачало миттєвості для влучного замикання передач. На 30-ій хвилині матчу Максим Сирота під час виконання подачі флангової передачі у боротьбі із захисником «Львова» отримав пошкодження і наставник «Зірки» Анатолій Бузнік був вимушений зробити заміну: Олександр Ситник вийшовши на футбольне поле, не «загубився». Кіровоградська команда до перерви продовжувала безуспішно шукати щастя біля воріт Богдана Когута. На відпочинок команди пішли без забитих м’ячів. У перерві Анатолій Іванович Бузнік і Віктор Гаврилович Догадайло змогли налаштувати команду для здобуття перемоги. В другому таймі кіровоградці досягли потрібного результату. Потужний постріл Дениса Стояна зі штрафного в дев’ятку воріт не залишив шансів голкіперу «Львову» Богдану Когуту. Забитий м’яч ще більше активізував гру кіровоградської команди, яка демонструвала неперевершену взаємодію та комбінаційну гру, яка сьогодні доставила чимале задоволення всім глядачам, яких на стадіоні зібралося не мало. Підопічні Анатолія Бузніка ще двічі забили у ворота гостей. Гравці, які виходили на заміни, відразу підсилювали атаку і за їх безпосередньої участі Олександру Кочурі вдалося оформити дубль: в першому епізоді йому асистував Роман Луценко, в другому – Олександр Батальський. Олександр Кочура, якого після матчу було визнано кращим гравцем матчу, міг оформити хет-рик, не з семи метрів пробив вище воріт «Львова». В підсумку кіровоградська «Зірка» святкувала впевнену перемогу з рахунком 3:0. Ця перемога дозволила кіровоградцям у турнірній таблиці першої ліги обійти бурштинський «Енергетик», який вчора зіграв внічию з івано-франківським «Прикарпаттям». Варто також відзначити, що новобранці досить добре «вписалися» в нашу команду: Франк Онгфіанг добре себе почуває в центрі півзахисті, Роман Бочкур надійно грає в центрі оборони, а Олександр Ситник, Олександр Батальський, Іван Рудницький і Максим Скороходов додали швидкості атакам команди.
В наступному турі кіровоградська «Зірка» знову зіграє на домашньому стадіоні: суперником кіровоградців буде «Кримтеплиця». Матч відбудеться 30 березня: початок зустрічі о 15.00. Як сьогоднішній матч, зустріч з кримчанами кіровоградські шанувальники футболу зможуть подивитися безкоштовно. Тож запрошуємо підтримати улюблену команду у протистоянні із міцним середняком першої ліги.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».
Переглядів: 647 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024