Четвер, 18.04.2024, 08:10
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2015 » Березень » 13 » ВР пропонують увести відповідальність за організацію проплачених мітингів
12:47
ВР пропонують увести відповідальність за організацію проплачених мітингів

Депутат Антон Геращенко ініціює законопроект, що передбачає кримінальну відповідальність за організацію проплачених мітингів.

Про це він написав у своєму Facebook і навів текст проекту змін до кримінального кодексу.

"Порушується конституційне право громадян на вільне вираження своєї волі шляхом свободи зібрань. Купувати право громадян на свободу зібрань, на мій погляд, також злочинно як скуповувати голоси виборців", - написав він.

"Тому я ініціював, а мої помічники розробили проект закону про внесення змін до Кримінального Кодексу про визнання факту організації проплачених масових акцій злочином, за яким має слідувати невідворотне покарання", - повідомив він.

"Якщо мій проект закону стане Законом, то дуже скоро бажаючих одержати 3-5 років позбавлення волі за організацію фейкових чорних акцій просто не залишиться. І тоді мітинги, збори й демонстрації будуть тільки добровільними й від душі, тобто так, як має бути в цивілізованій європейській країні", - додав він.

Згідно із проектом, організація проплаченої акції, ходи, демонстрації буде карати штрафом від 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом до 6 місяців і обмеженням волі до 3 років. До 5 років обмеження волі пропонується карати за повторну спробу організації проплченого мітингу.

У випадку, якщо в результаті організації проплаченого мітингу була порушена робота органів держвлади, організатори карають позбавленням волі від 2 до 5 років.

Звільняється від карної відповідальності той, хто сприяв припиненню або розкриттю даного злочину.

 "Українська правда"

Переглядів: 369 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024