П`ятниця, 29.03.2024, 17:40
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Вересень » 21 » «Зірка» - «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0
13:10
«Зірка» - «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0
Сайт ФК "Зірка"

«Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бочкур, Галенко (Осадчий, 88), Рудницький, Родіна, Бушман, Іванов, Войтенко, Немчанінов, Насібулін (Порошин, 90+2).

Запасні:Травкін, Новицький, Фатєєв, Хаблов. Головний тренер – Ілля Близнюк.

«Нафтовик-укрнафта»: Чурілов, Бояринцев-к, Войцеховський, Євстафієв, Ховбоша, Мостовий, Саванчук(Світличний, 77), Даудов , Радіонов(О. Яровенко), Артюх, Башлай .

Запасні: Вокальчук, , Тарасенко, Зайчук, Рильський. Головний тренер: Євген Яровенко.

Голи: Рудницький (71);

Попереджені: Войтенко(49), Башлай (20), Войцеховський (31), Саванчук (52), Зайчук (66).

Вилучений: Бушман (68).

Бригада арбітрів:

Головний арбітр: Микола Кривоносов(Київ);
Асистенти Арбитрів: Олександр Марчик(Київ), Володимир Куцев(київ), Четвертий арбітр: Віталій Дяденко(Кіровоград), Інспектор ФФУ: Ярослав Лемех(Львів).

Всупереч неприємній традиції

Кіровоградці і нафтовики, починаючи з 11-го травня 1986 року зустрічалися між собою 24 рази і лише 4 поєдинку виграла «Зірка» (при 11 поразках і 9 нічиїх). Неприємна для червоно-жовтих традиція посилювалася результатом останньої зустрічі в Охтирці – 1:5. Все йшло до того, що неприємну традицію необхідно було ламати і лише перемога над охтирцями допомогла би кіровоградським вболівальникам забути оті ганебні 1:5…

Підопічні Іллі Близнюка з перших хвилин захопили ініціативу, намагаючись якнайшвидше відкрити рахунок і хвилин 10 взагалі не випускали гостей з їх половини поля. Але до по-справжньому гольових моментів справа не дійшла і поступово гра вирівнялася. Лише на 25-й хвилині Ярослав Галенко, не зважаючи на те, що на ньому «висів» захисник, мав нагоду забити м’яча у ворота суперника, але поцілив у поперечину. Ще за хвилину Іван Рудницький перевірив пильність Олександра Чурілова. Голкіпер зреагував на удар, але партнери Івана на добивання не встигли.

Нафтовики у першому таймі запам’яталися хіба що епізодом на 29-й хвилині, коли після помилки центральних захисників «Зірки» сильно пробив по воротам Сергій Артюх (врятував команду Євген Ширяєв) та активністю на правому фланзі Олександра Саванчука.

Другий тайм, як і перший, активніше розпочала «Зірка», пресингуючи суперника та притиснувши його до власних воріт. Вже на 46-й хвилині, після удару Ярослава Галенка кіровоградці мали відкривати рахунок, але на шляху м’яча наче з під землі виросла постать Дениса Войцеховського. Гра знову вирівнялася, але відчувалося, що охтирцям важкувато стримувати швидких хавбеків «Зірки». Не гребували гості й грубою грою та не дисциплінованою поведінкою, вже на 66-ту хвилину назбиравши чотири жовті картки, при чому Владислав Зайчук примудрився отримати «гірчичника», знаходячись серед запасних гравців, що розминалися біля кутового прапорця. І ось в цій ситуації, як грім серед ясного неба, вилучення у складі кіровоградців Юрій Бушмана. Як на мене, так зване порушення правил не те що на червону картку, а навіть на попередження не тягнуло. Очевидно кривда, гра у меншості, як не парадоксально, та бажання реалізувати, нарешті, певну перевагу, призвели до позитивного виплеску емоцій.

На 70-й хвилині дивом не забив Ярослав Галенко, - нафтовиків врятував екс-голкіпер «Зірки» Олександр Чурілов. Наступна атака підопічних Іллі Близнюка, і не витримують нерви у захисників охтирців, які фолять на Єгорові Іванові , - пенальті. Удар з 11-метрової позначки у виконанні Івана Рудницького був і холоднокровний, і влучний – 1:0!

Але до перемоги, як кажуть, ще необхідно було дожити. І в ці хвилини справжню майстерність продемонстрував голкіпер «Зірки» Євген Ширяєв, якого не дарма визнали кращим у складі господарів поля.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Нафтовика» Євген Яровенко побудував свою промову на претензіях до арбітра, який, за словами олімпійського чемпіона Сеула, одним свистком може перекреслити тренеру всю кар’єру, або, гірше того, знову відправити наставника до лікарні. Та й з’явився Євген Вікторович пере журналістами лише після того, як переглянув в компанії інспектора матчу Ярослава Лемеха епізод з призначенням пенальті.

Головний тренер «Зірки» Ілля Близнюк побідкався з приводу виконавчої майстерності своїх підлеглих під час реалізації гольових моментів, зазначивши, втім, що претензій по самовіддачі до гравців не має. Коментувати дії арбітра в ситуації з вилученням Юрія Бушмана тренер відмовився, слушно зауваживши, що це вже нічого не змінить. Також Ілля Владиславович розповів, як працюватиме команда під час 10-денної перерви в чемпіонаті, зазначивши, зокрема, що 24-го вересня «Зірка» проведе контрольну гру в Кривому Розі з дублерами «Кривбасу».

А ми ж привітаємо «Зірку» з поверненням на друге місце в турнірній таблиці, на якому вона вже перебувала після 5-го туру!

Обговорити на форумі

Переглядів: 607 | Додав: xtkjdtr
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024