Неділя, 28.04.2024, 16:54
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » Архів матеріалів

Бывшая украинская военнослужащая, депутат Верховной рады Надежда Савченко считает правительство Украины непорядочным и не оправдавшим надежд граждан, она также рассчитывает на проведение досрочных парламентских выборов в стране. Об этом Савченко заявила в опубликованном в пятницу интервью американскому агентству Associated Press. "Чем дольше это бесчестное правительство стоит у нас во главе, тем ближе к пропасти оно будет нас возвращать, - приводит агентство ее слова. - После "майдана" люди поверили в него, они возлагали на это правительство большие надежды, а оно их не оправдало". "Это правительство тонет, как "Титаник", - сказала Савченко. - Чем больше люди видят, что оно вредит им, тем скорее они попросят его уйти". Депутат также выступила за проведение досрочных парламентских выборов на Украине, отметив, что это поможет "влить свежую кровь" в политику. "Украинский на ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: xtkjdtr | Дата: 14.06.2016

Сегодня

Стороны должны выйти на согласованный вариант законопроекта по выборам на Донбассе, а поправки в Конституцию по части децентрализации с п.18 переходных положений принимать пока не собираются

Уже до конца этой сессии Верховная Рада может рассмотреть закон о выборах на оккупированном Донбассе. Источники Сегодня.ua в Минской переговорной группе говорят, что 15 июня они должны окончательно согласовать все спорные позиции по избирательной системе. Должны договориться и по амнистии, а применением уже принятого закона дело может не ограничиться. В скорейшем мирном урегулировании ситуаии на Донбассе есть  ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: xtkjdtr | Дата: 13.06.2016

"Так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя ще раз на поле бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була на волі. Герої України не повинні вмирати. Дуже вигідно , коли герої мертві. Погано, коли вони живі, всім погано. Але ми будемо жити, і герої будуть у Верховній Раді України на заздрість російській Думі і на славу Україні. У нас Верховна Рада складатиметься з тих людей, які того варті. Ми житимемо так, як повинні жити люди. Я не знаю, як цього зробити, чесно вам кажу, я не обіцяю, що це буде завтра. Я скажу вам, що готова померти, щоб це було, і це буде! " - сказала вона.
 
"Дуже дякую всім за те, що ви боролися за мене. Ви боролися за кожного, хто буде на свободі. Якби люди не говорили, то політики мовчали б ... Читати далі »
Переглядів: 367 | Додав: xtkjdtr | Дата: 25.05.2016

Кіровоградська міська громадська організація "Взаємодопомога вільних людей" вітає Надію Савченко з поверненням в Україну!

Ми, віримо, що Надія зможе і в подальшому бути справжнім патріотом, своєї країни!

Ми, віримо, що Надія зможе внести в Український парламент справжній патріотизм, а не популізм!

Ми, віримо, що Надія витримає той тиск, який будуть чинити на неї наші політики!

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: xtkjdtr | Дата: 25.05.2016

Гордония  

  Дефицит Пенсионного фонда в Украине возник вследствие решений правительства страны, принятых в 2014 и 2015 годах, считает министр социальной политики Андрей Рева.

  Андрей Рева: Экономисты посчитали, что если мы снизим налоговую нагрузку, все дружными рядами побегут платить. Дефицит Пенсионного фонда в Украине стал следствием снижения ставки единого социального взноса (ЕСВ) для предпринимателей с 38 до 22%. Такое мнение в эфире программы "Свобода слова" на телеканале ICTV высказал министр социальной политики Андрей Рева. "Если у нас есть Пенсионный фонд, из которого каждый месяц получают свои небольшие выплаты 12,5 млн пенсионеров, и на все эти выплаты в этом году будет потраче ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: xtkjdtr | Дата: 24.05.2016

Кіровоградська правда

Гендиректор підприємства «Друкмаш-Центр» і єлисаветградка у сьомому поколінні Людмила Шубіна впевнена: Кіровограду необхідно повернути стару назву, яку йому дали при народженні. Тоді місто називалося на честь матері святого Іоанна Хрестителя Єлисавети. Належність же до імператриці – вигадка. Про це Людмила Шубіна заявила у рамках проекту «Відомі люди – за місто святої», який ініціювали журналісти низки ЗМІ.

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: xtkjdtr | Дата: 24.05.2016

strana.ua

Председатели Радикальной партии (Олег Ляшко), "Всеукраинского объединения "Батьківщина" (Юлия Тимошенко), "Объединения "Самопомощь" (Олег Березюк) и депутаты Виктор Вовк (РП) и Егор Соболев предлагают парламенту создать временную следственную комиссию по расследованию фактов использования офшоров президентом и другими высшими должностными лицами государства.

Соответствующий проект постановления (№4704), зарегистрирован сегодня в Раде.

Текст проекта на сайте парламента пока отсутствует.

... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: xtkjdtr | Дата: 20.05.2016

Безвізовий режим з Україною затягують, бо європейці побоюються масової міграції після надання безвізового режиму.

Про це заявила аналітик громадського об'єднання "Європа без бар'єрів" Катерина Кульчицька, інформуэ "5 канал".

При цьому вона додала, що проблема, в першу чергу, у громадянах Туреччини.

"На нашу думку, в першу чергу, проблема не в Україні, а є певні побоювання щодо візової лі ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: xtkjdtr | Дата: 20.05.2016

 
Що зараз відбувається в суді по справі про заволодіння резиденцією "Межигір'я".

Минулого тижня в Солом'янському районному суді відбулося чергове засідання у справі екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького. Його адвокат заявила про відвід судді.

Як відомо, сам колишній міністр отримав ізраїльське громадянство і живе там під ім'ям Натана Розенберга.

... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.05.2016

Корреспондент.net

П'ять тисяч доларів хабара вимагав у представника одного з підприємств міський голова міста Гайворона Кіровоградської області.

Чиновник вимагав гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки, повідомили у вівторок, 17 травня, в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.

Під час отримання частини хабара в розмірі двох тисяч доларів мера затримали силовики.

Переглядів: 305 | Додав: xtkjdtr | Дата: 18.05.2016

« 1 2 3 4 5 6 ... 67 68 »
Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024