Четвер, 28.03.2024, 21:41
Взаємодопомога вільних людей, дошка оголошень
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
УБС

Интернет реклама УБС
Головна » 2012 » Лютий » 27
Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов під час чергового засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.
 - За оперативною інформацією станом на 24 лютого поточного року заборгованість із заробітної плати зменшилася до початку місяця на 1,9 мільйона гривень і складає 42,8 млн. грн., - повідомив Віктор Серпокрилов.
За словами заступника голови облдержадміністрації, протягом місяця майже на 2 мільйони гривень зменшилися борги на економічно активних підприємствах міста Кіровограда та Світловодська. У лютому до боржників приєдналося і Долинське підприємство ТОВ "Спецпромремонт", що завинило своїм працівникам зарплату у сумі 23,6 тис. грн.
 - Вчасно і у повному обсязі виплачується заробітна плата у галузі сільського господарства, будівництва, та працівникам бюджетної сфери, - відзначив Вікто ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: xtkjdtr | Дата: 27.02.2012

Ровно через три недели после торжественного открытия Президентом в Кировограде первого в Украине перинатального центра эта тема снова стала предметом пристального внимания десятков СМИ, в том числе – и общеукраинских. Только тональность её освещения была уже иная: общий позитив в медиа сменился столь же тотальным негативом.

Источником поистине скандальной информации стал один из малоизвестных интернет-сайтов: здесь со слабо внушающей доверие ссылкой на «кировоградских врачей» (без указания конкретных имен или хотя бы медицинского учреждения) появилась информация о многочисленных проблемах, имеющихся в перинатальном центре, который к тому же якобы до сих пор не начал свою работу. Кадровые прорехи, технические неполадки, нарушение температурного режима, последствия спешных строительных работ – по данным первоначального источника, в только что открытом центре царят настоящий бардак и хаос.

По интересному стечению обстоятельств, информация на первоисточни ... Читати далі »
Переглядів: 473 | Додав: xtkjdtr | Дата: 27.02.2012

Підтримуємо!
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
  • КМГО "Взаємодопомога вільних людей"
  • Конвертер валют
    КОНВЕРТЕР ВАЛЮТ
    Архів записів
    Курс доллара НБУ курс доллара ПриватБанк курс доллара UniCredit курс доллара Альфа-банк курс доллара ВТБ курс доллара Дельта банк курс доллара Ощадбанк курс доллара Правэкс-Банк курс доллара Райффайзен Банк Аваль курс доллара Укрэксимбанк курс доллара Сбербанк России курс доллара
    КМГО "Взаємодопомога вільних людей" © 2024